Arvonnat ja voittajat

 

Kookengän Instagram-kilpailu

Kilpailun säännöt

 

Kookengän Instagram kilpailu 9.–21.5.2017 (jäljempänä Kilpailu) ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Kenkäkesko Oy, Kutojantie 4, 02630 Espoo (jäljempänä Järjestäjä)

 

1. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä voivat osallistua kilpailuun, mutta eivät voi voittaa palkintoa.

 

2. Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 9.5.2017 ja viimeinen osallistumispäivä on 21.5.2017, ellei toisin ilmoiteta. Kilpailu voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

 

3. Kilpailuihin osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Instagram-palvelussa täggäämällä toisen henkilön @kookenka – tilin julkaisuun. Järjestäjä pidättää oikeuden jättää julkistamatta tai milloin tahansa kilpailun kuluessa vetää julkisuudesta kommentit, joita voidaan pitää loukkaavina tai muulla tavoin kilpailuvaatimusten vastaisina. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän Kilpailun käyttöön, ei Facebookille.

 

4. Palkinnot

Kilpailun pääpalkintona on 250 € arvoinen Kookenkä-lahjakortti sekä täggääjälle että yhdelle tägätylle. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken kilpailun päätyttyä.Arvonnan järjestäjät vastaavat arpajaisverosta.

 

5. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä kommentoimalla sekä suoraviestillä Instagramissa kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Mikäli yhteydenotto ei onnistu, arvotaan kahden viikon kuluttua yhteydenottoyrityksestä uusi voittaja. Mikäli palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

 

6. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus

ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä

kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun sivulla.

 

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä henkilötietojen luovuttamista Järjestäjän käyttöön. Voittajan Instagram-nimimerkki voidaan julkaista Järjestäjän Instagram-tilillä.

Kookengän Koo Club päivien 15. – 19.3.2017 kisan arvonta:

 

 

 

Pääpalkintona arvottiin kaikkien osallistujien kesken:

 

VIP-passi Kookenkään                                                  arvo 400 €

 

Eeva J.                                                                            Valkeakoski


 

Lisäksi arvottiin:

 

3 kpl aikakauslehtien vuosikertoja                             arvo yht. 450,00 €

 

Kati H.                                                                            Orimattila

 

Jenni K.                                                                          Helsinki

 

Hannele S.                                                                     Helsinki

 

 

 

5 kpl Collonil –kenkienhoitoainesettejä á 26 €          arvo yht. 130 €

 

Matti K.                                                                           Hyvinkää      

 

Essi V.                                                                            Oulu

 

Helvi T.

 

Tuula L.                                                                          Leppävirta

 

Hanne-Mari R.                                                               Helsinki        

 

Voittajiin on oltu yhteydessä ja voitot on toimitettu heille postitse.

 

 

Kookengän Plussa-arpajaisten voittajat:

50 000 Plussa-pistettä: Anna H.

50€ lahjakortti Kookenkään: Marja L., Anne L., Ulla S. ja Heli H.

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi