Merkin logoa klikkaamalla näet valikoiman

 

4Feet4Feet KOOKENGÄSTÄ

 

4Feet on mukavuutta. Malliston sydän ovat erittäin mukavat työkäyttöön soveltuvat sandaalimallit. Mallit ovat mukavuuden lisäksi materiaaleiltaan ja kaikilta yksityiskohdiltaan loppuun asti hiottuja. Tule ja kokeile, 4Feettiä saat vain KOOKENGÄSTÄ.  

 

AdidasAdidas KOOKENGÄSTÄ

 

Siitä hetkestä on nyt yli 60 vuotta kun Adi Dassler rekisteröi yrityksensä Adi Dassler adidas Schuhfabrikin Saksassa vuonna 1949. Kolme raitaa muodostui nopeasti tunnetuksi symboliksi adidakselle, ja pian yritys aloitti myös funktionaalisten vaatteiden kehittämisen auttaakseen kaikentasoisia urheilijoita saavuttamaan parempia tuloksia. Adi Dasslerin visio, jokaisen urheilijan ainutlaatuisten tarpeiden huomioon ottaminen, toimii edelleen adidaksen johtavana ajatuksena. Stan Smith, Muhammad Ali, Steffi Graaf, Haile Gebrselassie, Caroline Wozniacki, Derrick Rose ja Lionel Messi ovat vain muutamia kaikkien aikojen suurimmista urheilutähdistä, jotka ovat voittaneet merkittävimmät tittelinsä adidaksen kehittämissä tuotteissa. Oma lukunsa on 70-luvulla saavutettu menestys katumuodin saralla. Adidaksen nimeä ovat kantaneet muun muassa rap-tähti Run DMC ja suunnittelijat Stella McCartney, Yohji Yamamoto ja Jeremy Scott. Tänä päivänä adidas on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä ja yhdistää nerokkaasti kaikkia lajeja urheilun, musiikin ja muodin yhteensulautumana - New Yorkin muotiviikkojen catwalkeilta ja Mumbain krikettikentiltä festivaalitapahtumaan Glasgow’ssa sekä jalkapallokentille Buenos Airesissa. Brändin laajaan valikoimaan kuuluu sekä urheilu- että lifestyletuotteita.

 

 

 Andiamo  Andiamo KOOKENGÄSTÄ

Andiamo on muotia seuraavan naisen ja miehen trendimerkki. Andiamo -mallisto uudistuu ja pysyy ajan hermolla – uusia malleja ilmestyy lähes viikoittain. Pukeutumalla Andiamo -merkkiin olet ajassa ja trendeissä mukana. Muodikkaat, oikean hintaiset Andiamo kengät saat vain KOOKENGÄSTÄ.

 

 

 Andiamo Red Collection 

Andiamo Red Collection mallisto on Andiamo tuotemerkin sisältä valikoiduista malleista koostuva kokoelma. Malliston tuotteet ovat lestiltään erinomaisia, Portugalissa valmistettuja nahkakenkiä. Ne ovat muodikkaita ja ajankohtaisia malleja joissa hinta-laatusuhde on kohdallaan.

 

Björn Borg  Björn Borg KOOKENGÄSTÄ

 Björn Borg on ruotsalainen vaatemerkki jo vuodesta 1984. Merkin tuoteryhmiä ovat muun muassa alusvaatteet, urheiluvaatteet sekä jalkineet. Tuotteet ovat suunniteltu tekemään käyttäjistään aktiivisia ja puoleensavetäviä. Björn Borg tarjoaa ylpeänä parasta mukavuutta, joka on samanaikaisesti sopivan värikästä ja rohkeaa. Olemalla aktiivinen ja tekemällä asiat erilailla on puoleensavetävämpää kuin pelaamalla varman päälle. Tämä asenne on Björn Borg tuotemerkin ydin, jonka pohjalta luodaan muotia ja innostetaan ihmisiä, jotka käyttävät tuotteita.

 

CapriceCaprice KOOKENGÄSTÄ

"Caprice - tuotteissa muodikkuus, äärimmäisen laadukkaat nahat ja muut materiaalit sekä innovatiiviset ideat yhdistyvät harmoniseksi kokonaisuudeksi. Muodikkuuden kannalta on oleellista, että kengät seuraavat viimeisimpiä trendejä ja täydentävät asukokonaisuuksia. Elämän nautinnollisuuteen vaikuttavat kuitenkin myös mukavuus, terveys ja hyvinvointi. Caprice -tuotteissa on useita patentoituja innovaatioita, jotka edesauttavat myös näitä elementtejä. Esimerkiksi eristävät, mutta ilmavat Walking On Air(R) -erikoispohjalliset sekä selkärangan painetta ja rasitusta vähentävät Antishokk-korot ovat omiaan edistämään terveyttä ja hyvinvointia. Uusimpana aluevaltauksena Capricella ovat H-lestin jalkineet jotka hieman laajemman lestinsä ansiosta istuvat hyvin myös vaativampaan jalkaan. "

 

 

ClarksClarks KOOKENGÄSTÄ

Englantilaiset Cyrus ja James Clark perustivat C&J Clarks Limited yrityksen vuonna 1825 kenkien, saappaiden ja tossujen valmistusta ja tukkumyyntiä varten. Liiketoiminta käynnistyi, kun James alkoi valmistaa tossuja Cyrusin lampaannahkavärjäämön jäännöspaloista. Nykyisin Clarks on edelleen perheyritys. Se on kasvanut maailman suurimmaksi vapaa-ajan jalkineiden valmistajaksi, pois lukien urheilujalkineet. Clarks myy jalkineita yli 40 miljoonaa paria vuodessa 150 maassa. Clarks haluaa tarjota tämän päivän kuluttajan aina vaan lisääntyviä vaatimuksia vastaavia jalkineita. Siksi jalkineet ovat kohtuuhintaisia, versioita muodista, upeasta laadusta ja käsityöstä, mukavuudesta, erinomaisista ominaisuuksista ja sopivuudesta. Eli jalkineista, joilla ihmisten on helppo astua ulos tietoisina siitä, että näyttävät hyviltä ja tuntevat olonsa hyväksi pitämällä samalla huolen jaloistaan.

 

ConverseConverse KOOKENGÄSTÄ

Converse on yhdysvaltalainen kenkiä valmistava yritys. Yrityksen kotipaikkana toimii Maldenin kaupunki Massachusettsen osavaltiossa.9. heinäkuuta 2003 Converse hyväksyi Niken 305 miljoonan Yhdysvaltain dollarin oston, ja niin Conversesta tuli Niken tytäryhtiö.Converse All Star on yhtiön suosituin kenkämalli ja sitä on valmistettu vuodesta 1917. Converse-kengät ovat suosittuja nuorilla sekä lapsilla. Converse All Star-kengät ovat myös suosittu keräilykohde. (Lähde Wikipedia)

 

EccoEcco KOOKENGÄSTÄ

ECCO haluaa tarjota kaikenikäisille mukavuudeltaan ylivertaisen kävelyelämyksen. Tämä ECCOn menestyksen taustalla oleva filosofia on yli 40 vuotta vanha. ECCO suhtautuu jalkineiden valmistukseen intohimoisesti. ECCO pyrkii jatkuvasti haastamaan perinteisiä käsityksiä. ECCOn tavoitteena on yllättää asiakkaat kehittämällä uraauurtavia jalkineita ja tuotteita - laadusta ja mukavuudesta tinkimättä. Nämä ominaisuudet näkyvät jokaisessa ECCO-tuotteessa. Valmistusprosessi vuodasta valmiiseen tuotteeseen tapahtuu ECCOn omissa tuotantolaitoksissa.

 

JanaJana KOOKENGÄSTÄ

Jana-kengissä on ”sitä jotakin”. Korkealuokkaisia päällismateriaaleja, pehmeitä pohjia, mukavia vuori- ja sisäpohjamateriaaleja yhdistettynä moderniin ulkonäköön ja edulliseen hintaan. Jana panostaa erityisesti käyttömukavuuteen, joten kengissä on yleisimmin tilava H-lesti. Ainutlaatuinen varsiteknologia Stretch Control ja varren leveyden säätömahdollisuus Jana Vario mahdollistavat täydellisen istuvuuden jokaiselle naiselle. Lisäksi patentoitu ANTIshokk -iskunvaimennin korossa vaimentaa 50% askeleiden aiheuttamaa tärähdystä vähentäen huomattavasti selkään, välilevyihin ja niveliin kohdistuvaa kuormitusta. Jana Natural on luonnonmukainen kestävän kehityksen mallisto. Esimerkiksi saappaissa käytetään luonnonmukaisesti kasvatettua puuvillaa ja kävelykenkien ja avokkaiden nahkavuorit ovat kasviparkittua nahkaa, jolloin on voitu vähentää merkittävästi kemiallisten tuotteiden käyttöä kenkien valmistuksessa.

 

K1XK1X KOOKENGÄSTÄ

K1x oli alkujaan t-paitoihin sekä laadukkaisiin koripallokenkiin erikoistunut yritys. Varsinkin kenkien suunnittelussa erityisen tärkeää on ollut teknologinen innovaatio sekä parhaiden materiaalien löytäminen ja hyödyntäminen. Yritys sai alun perin alkunsa Saksassa vuonna 1993 t-paitoja kuorma-auton lavalta myyvänä pikkubisneksenä. Pian suunniteltiin ja tuotiin markkinoille myös ensimmäinen urheilukenkäpari. Nykyisin k1x on nykyaikainen merkkituote, joka on vuosien saatossa laajentanut mallistonsa kokonaisvaltaiseksi, ehdottoman trendikkääksi, sporttiseksi tuotekirjoksi. K1x- merkki on suosittu etenkin urheilijoiden sekä hip hop -artistien keskuudessa ja moni heistä onkin toiminut merkin keulakuvana. Käytössä erittäin mukavia, persoonallisia, trendikkäitä kenkiä löytyy niin nahkaisia kuin kankaisia ja tennarityyppisiäkin malleja. K1x on niittänyt suosiotaan maailman laajuisesti, aina Yhdysvalloista Japaniin. K1x on koripallo- ja hiphop-tyylin trendikäs sillan luoja sekä urbaanin, urheilullisen tyylin suunnan näyttäjä.

  

KangaroosKangaroos KOOKENGÄSTÄ

Kangaroosin perustaja Bob Gamm mietti kerran ollessaan lähdössä lenkille mihin laittaisi avaimensa ja niin syntyi juoksulenkkarit, joissa on tasku...inspiroituneena kengurusta! Merkki sai siis alkunsa vuonna 1979 Amerikassa aivan tavallisen juoksunharrastajan toimesta. Vielä nykyäänkin merkin kengissä on teknisyyttä, joka on taannut sille suuren suosion. Merkki on suuntautunut vahvasti vapaa-ajan jalkineisiin ja lastenkenkiin.

 

KnoxKnox KOOKENGÄSTÄ

Knox on rento vapaa-ajan jalkinemerkki. Mallistot on suunnattu edullista käyttömuotia haluaville nuorille ja nuorenmielisille. Knox merkin saat ainoastaan KOOKENGÄSTÄ.

 

LegeroLegero KOOKENGÄSTÄ

Yli 130 vuotta on jo valmistettu näitä Itävaltalaisia laatujalkineita, tilavalla lestillä, irroitettavilla sisäpohjilla, pehmeillä materiaaleilla sekä joustavilla & kevyillä, mutta pitävillä ulkopohjilla. GORE-TEXin kanssa yhteistyötä takana jo yli 20 vuotta. Käyttömukavuus yhdistettynä tyylikkäisiin ajattomiin klassikoihin ja nykytrendien mukaisiin malleihin. Legerot ovat niin mukavat ja pehmeät, että välillä unohtaa että on kenkiä jalassa laisinkaan!

 

Marco TozziMarco Tozzi KOOKENGÄSTÄ

"Marco Tozzi on suosittu naisten kenkien tuotemerkki jonka mallisto on läpileikkaus kansainvälisistä trendeistä. Laadukkaat, sopivan muodikkaat tuotteet sijoittuvat kuitenkin hinnaltaan alempaan hintaluokkaan kuin monet muut vastaavat tuotemerkit. Tästä syystä Marco Tozzi on niin suosittu kaikenikäisten naisten keskuudessa. Monipuoliset mallistot sisältävät nuorekkaita muotikenkiä trenditietoisille, laadukkaita käyttökenkiä sporttisille ja klassisia elegantteja malleja aikuiseen makuun - kaikkea mitä naisen sydän haluaa."

 

PalladiumPalladium KOOKENGÄSTÄ

Palladium perustettiin vuonna 1920 jolloin yritys valmisti renkaita lentoteollisuuteen. Palladium asiantuntemus oli niin kehittynyt, että pian suurin osa Euroopan lentokoneista käyttikin Palladium renkaita.Toisen maailmansodan jälkeen renkaiden kysyntä laski dramaattisesti. Tämän takia Palladium päätti avata tehtaan Ranskan Pont De Cheruyssa,, ja alkaa tuottaa jalkineita, jotka olivat yhtä kestäviä kuin heidän renkaat. Vuonna 1947 legendaarinen malli Pampa syntyi, ja sen toiminnallisuus, mukavuus ja kestävyys olivat niin erinomaisia, että Ranskan muukalaislegioona otti sen käyttöönsä. Muukalaislegioona testasi kenkiä vaikeassa aavikkomaastossa Pohjois-Afrikassa ja Atlas-vuoren raskaassa ympäristössä. Palladiumissa yhdistyy 60 vuoden perinteet, nykyaikaiset tuotanto-olosuhteet, ensiluokkaiset materiaalit ja huippuluokan muotoilun.

  

PianoPiano KOOKENGÄSTÄ

Piano on tyylinsä tuntevien ja laatujalkineita arvostavien naisten tunnettu merkki. Piano-jalkineet edustavat aina kansainvälisten huippumerkkien laatuluokkaa niin suunnittelussa, materiaaleissa kuin työnjäljessäkin. Mallistoon valitaan erittäin laadukkaita nahkajalkineita ylemmästä keskihinnasta ylöspäin eurooppalaisilta valmistajilta. Piano-jalkineet tunnetaan ennen kaikkea erehtymättömästä tyylistä ja ensiluokkaisesta laadusta. Pianot myynnissä vain KOOKENGISSÄ.

 

PomarPomar KOOKENGÄSTÄ

Pomarfin Oy on vuonna 1960 perustettu suomalainen perheyritys. Pomarfin tunnetaan mukavista ja korkealaatuisista miesten ja naisten jalkineista, jotka on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Vedenkestävää ja hengittävää GORE-TEX -kalvoa saavat käyttää tuotteissaan vain W. L. Goren huolella valitsemat valmistajat. Pomarfin Oy on ainoa suomalainen käyttöjalkineita valmistava yritys, jolle tämä oikeus on myönnetty. Pomarfinin kohderyhminä ovat aktiiviset aikuiset, jotka arvostavat laatua, käyttömukavauutta ja aikaa kestävää designia. Pomarfinin tuotemerkit ovat pomar® sekä POMARFIN®. Valmistamalla kengät omassa tuotannossa laadun lisäksi varmistamme myös eettisten ja ympäristötekijöiden huomioonottamisen. Pomarfin Oy on myös kehittänyt massaräätälöintiin perustuvan Left Shoe Company-mittatilausjalkinekonseptin ja toimii nykyään Leftin kenkien valmistajana.

 

PUMA KOOKENGÄSTÄ

PUMA AG Rudolf Dassler Sport on saksalainen vaatteiden ja kenkien valmistaja, joka on tunnettu erityisesti urheiluvarusteistaan. Puman perusti Herzogenaurachissa vuonna 1924 Rudolf Dassler, Adidaksen perustajan "Adi" Dasslerin veli. Alun perin Rudolf toimi yhdessä Adin kanssa, mutta veljesten riitannuttua he perustivat kumpikin oman, kilpailevan yhtiön. Alun perin Puma oli nimeltään Gebrüder Dassler Schuhfabrik, mutta 1948 se otti käyttöön Puma-nimen. Puma on yksi maailman tunnetuimpia brändejä, erityisesti urheilualalla. Vähitellen Puma on kuitenkin murtautunut myös vapaa-ajan vaatteiden kärkimerkkeihin, ja nykyään se on vahvasti mukana nuorisomuodissa. 1970- ja 1980-luvuilla merkki oli tärkeä osa hip hop -kulttuuria. Puma tunnetaan hyvin myös juoksukengistään joita käyttää mm. pikamatkojen hallitseva maailmanmestari Usain Bolt (Lähde Wikipedia).

 

RiekerRieker KOOKENGÄSTÄ

Riekerillä on pitkä kenkätraditio jo vuodesta 1874. Tänä päivänä Rieker on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvaneista kengän valmistajista Euroopassa. Rieker-konserni valmistaa Rieker , Remonte ja RiekerTeens - tuotemerkeillä jalkineita miehille, naisille ja nuorisolle. Riekerin käyttämien erikoismateriaalien ja erikoisvalmistusmenetelmien ansiosta jalkineet ovat saaneet Rieker Antistress ominaisuudet. Rieker kengät ovat kevyitä, joustavia, antavat jalalle tilaa siellä, missä sitä tarvitaan ja koko pohjan alueella on tärähdyksiä vaimentavat ominaisuudet. Näissä jalkineissa jalat nauttivat hyvästä olosta riippumatta siitä, käytätkö niitä kävelemiseen, istumiseen tai seisomiseen. Kun kengät eivät paina, niin koko keho nauttii stressittömästä ja vapaasta liikkumisesta aivan koko päivän.

  

 

SuperfitSuperfit KOOKENGÄSTÄ

Pienestä pitäen varmoin jaloin. Kävelemään oppiminen on lapsen elämän hienoimpia ja tärkeimpiä kokemuksia - oikeanlaiset kengät ovat siinä ratkaisevassa asemassa. Itävaltalainen lastenkenkämerkki Superfit, on suunniteltu yhteistyössä ortopedien ja lastenlääkäreiden kanssa. Superfitin tavoite on ollut jo 70-luvulta lähtien valmistaa parhaat mahdolliset lastenkengät. Teknistä huippuosaamista ja korkealaatuisia materiaaleja, yhdistettynä viimeisiin trendeihin. Käyttömukavuutta, suojaa ja tukea - Ensiaskelista koulutielle, sandaaleista GORE-TEX talvisaappaisiin (koot 17-43). Suuri vastuu pienistä jaloista - Superfit!

 

TamarisTamaris KOOKENGÄSTÄ

Tamaris kuuluu saksalaiseen Wortmann ryhmään, joka on yksi isoimmista kenkävalmistajista Euroopassa ja suosituimpia muotibrändejä. Wortmann Group myy kenkiä yli 70 maassa. Yli 40 vuoden kokemuksella Tamaris tarjoaa muotitietoiselle naiselle huippulaatua kohtuulliseen hintaan. Tamarikselta löytyy yksilölliset kengät jokaiseen tarpeeseen ja eri tilanteisiin. • Tamaris -klassinen, muodikas ja laatutietoinen. Elegantteja ja naisellisia malleja jokapäiväiseen käyttöön, pääasiassa nahkakenkiä. • Tamaris Active -urheilullinen, rento, itsevarma. Sporttisia ja mukavia kenkiä vapaa-aikaan. • Tamaris Trend -sesongin ehdottomat must-have kengät. Tämä mallisto on täynnä nuorekkaita ja näyttäviä muotiluomuksia.

 

TangoTango KOOKENGÄSTÄ

Syksyllä 2003 lanseerattu Tango-tuotemerkki kertoo yhtä lailla jalkineiden ajankohtaisuudesta kuin käytännöllisyydestäkin. Tango-mallistosta löytyy kenkiä koko perheelle käytännöllisistä miehistä oman tyylinsä löytäneisiin naisiin, unohtamatta kunnon kengät jalkaansa tarvitsevia lapsia. Hintaluokaltaan Tango-jalkineet edustavat keskihintaa. Tango-jalkineet ovat aina viimeisteltyä ja harkituin yksityiskohdin varustettua käyttömuotia. Tangot saat vain KOOKENGÄSTÄ.

 

Vagabond KOOKENGÄSTÄ

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, joka valmistaa trendikkäitä ja laadukkaita jalkineita jokapäiväiseen käyttöön. Merkin vahvuutena ovat hyvin istuvat lestit sekä korkeatasoinen suunnittelu. Yrityksen omat suunnittelijat suunnittelevat malliston ja näin jokainen kenkä saa oman persoonallisen Vagabond ilmeensä. Vagabondin kengät ovat niille, jotka ovat kiinnostuneita muodista ja laadusta, ja jotka haluavat rahoilleen vastinetta. Korkeatasoinen design ei ole tarkoitettu vain harvoille ja valituille vaan Vagabond haluaa tarjota trendikkäitä kenkiä kaikille. Tuotteiden hyvä laatu voidaan taata sillä, että niiden valmistusta valvotaan itse alusta loppuun asti. Vagabond mallistossa on malleja naisille ja miehille, löydä niistä oma suosikkisi. Vagabond - It’s all about the shoes!

 

Vans

Vans KOOKENGÄSTÄ

Vans – “Off the Wall” Historia Maaliskuun 16 päivänä 1966 Paul Van Doren ja kolme hänen ystäväänsä avasi ensimmäisen kaupan osoitteeseen: 704 E. Broadway in Anaheim, California. The Van Doren Rubber Company oli uusi ainutlaatuinen konsepti, jossa kengät valmistettiin ja myytiin paikan päällä suoraan asiakkaille. Tuona ensimmäisenä aamuna 12 asiakasta osti kengät, jotka valmistettiin saman päivän aikana, iltapäivällä noudettavaksi. Tämä päivä leimattiin Vansin menestystarinan ensimmäiseksi päiväksi. Mitä Vans on? Vans on vapaa-ajan kenkiä ja vaatteita nuorille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita yksilöllisestä tyylistä, musiikista, muodista ja action sporteista.

 

VikingViking KOOKENGÄSTÄ

Viking on pohjoismainen merkki, joka on erikoistunut 100-prosenttisen vedenpitäviin, Gore-Tex-vuorellisiin kenkiin sekä kumisaappaisiin. Kaikki Vikingin jalkineet ovat käytännöllisiä, kestäviä ja ne pitävät jalat lämpiminä ja kuivina kaikissa sääoloissa.