Peruutus-/palautuslomake ja ohjeet

                                                                                                                      

Tuotteeseen tutustuminen

Sinulle on oikeus tutustua tuotteeseen kotona. Voit purkaa pakkauksen, tarkastaa tuotteen, kokeilla ja sovittaa tuotetta samalla tavalla kuin myymälässä. Palautettavan tuotteen tulee olla kuitenkin uuden veroinen ja myytävissä uutena tuotteena sovituksen ja sen mahdollisen palautuksen jälkeen. Jos tuote on sovittamisen tai käyttämisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, tuotteella ei ole palautusoikeutta.

 

Tuotteen vaihtaminen

Tilaus ei ole lopullinen ennen kuin olet nähnyt ja hyväksynyt tilaamasi tuotteen. Sinulla on oikeus palauttaa tuotteet 28 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tilauksesi. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen niin kenkien istuvuuteen, ulkonäköön kuin kokoon. Kookenkä maksaa aina vaihdosta aiheutuneet kulut. Jos haluat vaihtaa kokoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita haluamasi mallin nimi, artikkelinumero ja koko. Ilmoita myös tilausnumerosi, jotta löydämme tilauksesi nopeammin. Näin varmistat oikean koon saannin, sillä varaamme haluamasi koon sinulle. Uuden koon lähetämme heti kun palautuva koko on kirjautunut järjestelmäämme. Jos haluat vaihtaa kengät toiseen malliin, palauta kengät ohjeiden mukaan ja tee uusi tilaus.

 

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tuotteen kauppa 28 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisesta voit ilmoittaa ottamalla yhteyttä Kookengän verkkokaupan asiakaspalveluun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palvelu.verkkokauppa@kookenka.fi, soittamalla puhelinnumeroon 0503419391 (8,8 snt/min (alv 24%)).  Peruuttamisen määräaika päättyy 28 päivän kuluttua, siitä, kun tavara on vastaanotettu. Tuon ajan sisällä tuotteiden on oltava palautuneet Kookengän verkkokauppaan.

Kookenkä ei vaadi erillisen peruutusilmoituksen toimittamista. Riittää, että toimitat palautuvien tuotteiden mukana peruutus-/palautuslomakkeen, joka on lähetetty sinulle tilausvahvistuksessa ja tuotteiden mukana. Tarvittaessa lomakkeen saa tulostettua myös Kookengän verkkosivuilta. Linkki on etusivun alareunassa.

 

Tuotteen palauttaminen

Tuotteen palauttaminen Kookengän verkkokauppaan on ilmaista. Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, etkä halua vaihtaa sitä toiseen tuotteeseen tai kokoon, voit palauttaa sen meille ja saat rahasi takaisin. Tuotteet on palautettava käyttämättöminä alkuperäispakkauksissaan 28 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tilauksesi. Täytä tuotteiden mukana sinulle toimitettu peruutus-/palautuslomake huolellisesti ja liitä se palautuslähetykseen. Lomake löytyy myös verkkovivuilta.

Jotta voimme hyväksyä palautuksesi, tuotteiden tulee olla käyttämättömät. Jos tuote on sovittamisen tai käyttämisen johdosta tullut myyntikelvottomaksi, on sinun vastattavan tuotteesta sen koko arvolla. Vioittuneesta tai vaihdetusta kenkälaatikosta veloitetaan 10 euroa.

Palauttaminen on helppoa. Täytä tuotteiden mukana sinulle toimitettu peruutus-/palautuslomake ja lähetä tuotteet täytetyn peruutus-/palautuslomakkeen kera Kookengän verkkokauppaan. Peruutus-/palautuslomakkeen toimittaminen on tärkeää, jotta osaamme palauttaa rahat oikealle henkilölle. Paketoituasi tuotteet vie paketti Postin palvelupisteeseen. Kerro, että haluat tehdä asiakaspalautuksen Kookengän verkkokauppaan (palautustunnus on 633049). Saat kuitin palautuksesta. Näin sinun ei tarvitse maksaa lähetyskuluja.

Voit palauttaa tuotteet myös Postin pakettiautomaattiin. Muista tässäkin tapauksessa liittää peruutus-/palautuslomake palautettavien tuotteiden lähetykseen. Käytä tuotteiden noudon yhteydessä saamaasi koodia avatessasi pakettiautomaatin lokeroa. Koodi on voimassa 14vrk. noudosta. Huomioi, että on suositeltavaa säilyttää asiakaspalautuskuitti. Sinulla asiakkaana on vastuu siitä, että palauttamasi tuote saapuu meille. Jos jokin askarruttaa mieltäsi, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Rahojen palauttaminen

Jos peruutatte tilauksenne kokonaisuudessaan, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamis-/palautuslomakkeen ja palautettavat tuotteet saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa.

Mikäli palautat vain osan tilauksesta, palautetaan sinulle palautettavien kenkien arvo ilman postikuluja.

Collector Commercen laskulla ostaessasi ja palauttaessasi kengät palautusajan puitteissa, sinulle ei lähetetä laskua. Jos lasku kuitenkin ehtii saapua, sitä ei tarvitse maksaa. Mikäli palautat osan laskulla ostamistasi kengistä, maksat pitämäsi kengät, postikulut ja Collector laskutuslisän 2,90€.

 

Reklamaatio

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tilaamasi kengät ovat virheelliset ja haluat tehdä reklamaation. Ilmoitettuasi meille reklamaation syyn, lähetämme sinulle reklamaatiopalautuslomakkeen. Kun jätät reklamoitavat tuotteet postiin, on hyvä säilyttää saamasi kuitti palautuksesta, kunnes saat ilmoituksen sähköpostiisi, että olemme vastaanottaneet tuotteet. Hoidamme reklamation mahdollisimman nopeasti: Mahdollisuuksien mukaan ja tapauskohtaisesti korjaamme tuotteen, saat uuden tuotteen tilalle tai korvaamme tuotteesta maksamasi hinnan.

Muista kuitenkin aina ensin ilmoittaa reklamaatiostasi ja odota ohjeitamme.

 

TULOSTETTAVA LOMAKE

 

PERUUTUS-/PALAUTUSLOMAKE:                                                                               

Halutessasi peruuttaa tilauksesi kokonaan tai palauttaa osan tilatuista tuotteista, lue ohjeet ohesta ja täytä tietosi, jotta osaamme kohdistaa palautuksen varmasti oikealle henkilölle. Laita tämä Peruutus-/palautuslomake kenkien mukaan. Halutessasi vaihtaa kokoa, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

PALAUTETTAVAT TUOTTEET: ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________

HALUAN VAIHTAA TUOTTEEN:____________________________________________________KOKOON:____________

 

 

 

TILAUSNUMERO:_________________________________________TILAUSPÄIVÄ:______________________________

 

ASIAKKAAN NIMI:__________________________________________________________________________________

OSOITE:__________________________________________________________________________________________

SÄHKÖPOSTI :­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­_____________________________________________________________________________________

PUHELIN:_________________________________________________________________________________________

TILINUMERO:____________________________________________PANKKI:___________________________________

PÄIVÄMÄÄRÄ:_________________________ALLEKIRJOITUS:_______________________________________________

 

 

 

 

Kookengän verkkokauppa

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki

Asiakaspalvelu:

puhelin: 0503419391  8,8 snt/min (alv 24%)  arkisin klo 9.00 – 15.00

sähköposti: palvelu.verkkokauppa@kookenka.fi

 

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi