Verkkokaupan maksutavat

Kookengän verkkokaupassa voit valita haluamasi maksutavan useiden eri vaihtoehtojen joukosta. Varaudu tunnistautumaan vahvalla tunnistautumisella kaikissa maksutavoissa.

Verkkomaksu

OP, Nordea, Danske Bank, Aktia, S-Pankki, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Handelsbanken

Maksukortit

Visa Debit, Visa Credit, Mastercard Debit ja Mastercard Credit

Maksutapasovellus

MobilePay

Collector Lasku ja Tililuotto

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun ja sinulle myönnetään laskumahdollisuus, saat tilatut tavarat itsellesi ennen niiden maksamista.

Voit maksaa koko laskun summan kerralla tai, jos sinulle myönnetään mahdollisuus maksaa tililuotolla, jakaa maksun pienempiin osiin maksamalla ainakin laskussa mainittavan vähimmäissumman eräpäivään mennessä. Laskun osissa maksaminen edellyttää, että laskun saatuasi allekirjoitat luottosopimuksen Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.

Kun valitset laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias tilaushetkellä ja Collector Bank tekee luottotietojesi tarkastuksen tilauksen yhteydessä.

Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,95 €. Osamaksun korko on 1 % kuukaudessa ja laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa. Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Maksun palautus

Jos olet jo maksanut laskusi mutta haluat peruuttaa kaupan peruutusajan kuluessa, sinulla on oikeus saada maksun palautus Collectorilta. Jotta Collector voi palauttaa maksun, Collector tarvitsee yhteys- ja tilitietosi, joita ei tallenneta maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soita numeroon 09 3158 9947.

Collector Bankin yleiset ehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/1909CFI/Credit_terms_All_FI.pdf

Sulje
Sulje