Vaihto ja palautus verkkokaupassa

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen uusien kenkiesi istuvuuteen, ulkonäköön ja kokoon. Voit sovittaa tilaamiasi tuotteita rauhassa kotona, ja tarvittaessa palauttaa tuotteen tai vaihtaa toiseen kokoon. Kookenkä ei vaadi erillistä palautusilmoitusta. Riittää, kun palautuksesi on meillä 28 päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut tilauksesi. Tuotteiden vaihtaminen ja palauttaminen on ilmaista.

Huomioithan, että palautettujen tuotteiden tulee olla uudenveroiset ja käyttämättömät. Vioittuneesta, kadonneesta tai vaihdetusta kenkälaatikosta veloitamme 10 euroa.

Näin teet palautuksen

Merkitse rastilla kenkien mukana tulleeseen tilausvahvistukseen tuotteet, jotka haluat palauttaa.Tarkista, että tuotteissa on edelleen kiinni kaikki oleelliset tuotelaput ja merkinnät. Pakkaa tuotteet pakettiin ja liitä mukaan tilauksen mukana saamasi tilausvahvistus, johon olet merkinnyt palautettavat tuotteet. Irroita palautusrahtikirja paperisen tilausvahvistuksen toiselta puolelta ja liimaa se paketin vanhan rahtikirjan päälle. Älä liimaa rahtikirjaa suoraan tuotteen myyntipakkaukseen. Palauta paketti alkuperäisen toimitustavan mukaiseen palautuspisteeseen.

Jos rahtikirja tai palautuslomake puuttuvat tai ovat käyttökelvottomia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Näin vaihdat toiseen kokoon

Jos haluat vaihtaa kokoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja ilmoita haluamasi kenkämallin nimi, artikkelinumero ja koko. Ilmoita myös tilausnumerosi, niin löydämme tilauksesi nopeammin. Varaamme haluamasi koon sinulle, jos kokoa löytyy vielä varastosta ja lähetämme tuotteen sinulle heti, kun palautuva koko on kirjautunut järjestelmäämme. Maksamme vaihdosta aiheutuneet kulut. Merkitse haluamasi koko myös palautuksen mukaan laitettavaan tilausvahvistukseen vaihdettavan mallin riville.

Jos haluat vaihtaa kengät toiseen malliin, palauta kengät ohjeiden mukaan ja tee uusi tilaus.

Rahojen palauttaminen

Jos peruutat koko tilauksesi, palautamme sinulle koko tilauksen summan, mukaan lukien toimituskulut. Rahat palautuvat sinulle viimeistään 14 päivän kuluttua siitä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Suoritamme palautuksen samalla maksutavalla, jota käytit tilausta tehdessäsi.

Jos palautat vain osan tilauksestasi, palautamme sinulle palautettavien tuotteiden arvon toimituskuluja lukuun ottamatta.

Jos olet valinnut maksutavaksi laskun ja palautat tuotteet palautusajan puitteissa, sinun ei tarvitse maksaa laskua. Mikäli olet palauttanut vain osan tilaamistasi tuotteista, maksat pitämäsi tuotteet, toimituskulut ja laskutuspalkkion. Palautuksen kirjautumisen jälkeen saat uuden päivitetyn laskun sähköpostiisi.

Sulje
Sulje