Tuotteen varaaminen myymälään

Verkkokaupassamme voit Varaa & Nouda -palvelun avulla selata ja varata tuotteita Kookengän myymälöiden valikoimasta ja noutaa ne sinulle sopivasta myymälästä. Tuote maksetaan vasta myymälässä, joten voit sovittaa kenkiä ennen ostopäätöstä.

1. Valitse tuote

Tutustu valikoimaan ja tarkista tuotekortilta saatavuus lähimmässä myymälässä. Valitse ensin haluamasi koko ja paina kohtaa myymäläsaatavuus, jolloin saat listan myymälöistä ja näet onko haluamaasi kokoa saatavilla.

2. Täytä varauslomake

Kun olet löytänyt sopivan tuotteen ja varmistanut saatavuuden, voit varata tuotteen. Syötä varauslomakkeen kenttiin omat yhteystietosi.

3. Vahvista varaus

Tarkista, että myymälä on haluamasi ja että sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi ovat oikein. Tämän jälkeen voit vahvistaa varauksen, jolloin tieto varauksesta siirtyy myymälään. Tee uusi varaus, jos haluat varata useamman tuotteen.

4. Tuotteen varaus

Kun olet vahvistanut varauksen, myyjä varaa sinulle haluamasi tuotteen. Saat ilmoituksen sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun tuotteet ovat valmiina sinua varten. Tuote on varattuna sinulle varausta seuraavan aukiolopäivän. Jos haluat muuttaa tai perua varauksesi, ota yhteyttä suoraan valitsemaasi myymälään. Tilaus peruuntuu automaattisesti, jos et nouda tuotteita varausajan puitteissa.

5. Nouda tuote

Kokeile ja tutustu tuotteeseen rauhassa myymälässä. Maksat tuotteen vasta myymälässä, jos päätät ostaa sen.

Sulje
Sulje