Black Friday 2020

Tulossa pian. Kookengässä vietetään Black Fridayn sijaan Black Weekendia. Tarjoukset alkavat perjantaina 27.11.2020.

Black Friday 2020
Rajaa valikoimaa
Järjestä
1718 kpl tuotteita
Uusimmat
1718 kpl tuotteita

Black Friday 2020

Black Friday Kengät edullisesti netistä ja myymälöistä

Kookengän Black Weekendistä löydät kengät tarjoushintaan koko Black Fridayn ja sitä seuraavan viikonlopun ajan. Black Weekend valikoimastamme löydät edulliset lasten, naisten ja miesten kengät sandaaleista talvikenkiin kymmeniltä eri tuotemerkeiltä. Valikoimastamme löydät kenkiä kymmeniltä eri merkeiltä kuten Adidas, Fila, Ecco, Björn Borg ja Dr. Martens.

Black Fridayn aikana kannattaa tehdä kestäviä ja laadukkaita hankintoja, jotka tulevat tarpeeseen. Black Fridayn aikana moni aloittaa ensimmäiset joululahjahankinnat ja siksi suosituimpia Black Friday tuotteitamme ovat pian ajankohtaiseksi tulevat talvikengät ja lasten kengät joululahjaksi - unohtamatta tennareita ja kävelykenkiä.

Maiharit

Maiharit sopivat täydellisesti Suomen sääoloihin, ja ne pitävät jalat kuivina ja lämpiminä myös talvella. Maiharit toimivat hyvin arkikenkinä kuin myös ulkoillessa, mutta silti harvalta suomalaiselta löytyy maiharit kenkähyllyltä. Black Friday tarjoaa mahdollisuuden hankkia kestävät ja laadukkaat maiharit rajoitetun ajan tarjoushintaan.

Korkokengät

Joulukuu tuo mukanaan pikkujoulut, glögi-illat ja uudenvuoden juhlat, joihin sopivat mainiosti tyylikkäät mustat korkokengät. Black Friday valikoimamme pitää sisällään klassiset avokasmalliset naisten korkokengät, sekä nilkkurit, maiharit ja saappaat, jotka sopivat talven juhliin.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on alkujaan Yhdysvalloista, jossa sitä vietetään marraskuun neljännen torstain eli Thanksgivingin jälkeisenä perjantaina. Black Friday on Yhdysvalloissa vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, jolloin kivijalkamyymälät ja verkkokaupat myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Nykyisin Black Friday tunnetaan maailmanlaajuisesti ja sitä alettiin viettämään Suomessa noin 2010-luvun puolivälissä.

Me Kookengässä haluamme yhden mustan perjantain sijaan tarjota sinulle koko viikonlopun ajan mahtavia etuja, siksi vietämmekin Black Weekendiä eli mustaa viikonloppua.

Milloin on Black Friday 2020?

Tänä vuonna Black Friday on 27.11.2020. Kookengän Black Friday -tarjoukset julkistetaan verkkokaupassa heti vuorokauden vaihduttua perjantaille 27. marraskuuta 2020. Tarjouksen jatkuvat koko Black Weekend -viikonlopun ajan.

Black Fridayta vietetään vuosittain marraskuun neljäntenä perjantaina eli Yhdysvalloissa Thanksgiving Dayn eli Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina.

Sulje
Sulje