Black Friday tarjoukset 2020

Kookengän Black Weekendin aikana saat normaalihintaisista kengistä -30 % alennuksen! Osta heti verkkokaupasta, tai tarkista oman kokosi saatavuus verkosta ja tee varaus lähimpään myymälään. Etu ei koske Dr. Martens -kenkiä. Tarjous on voimassa myymälöissä sunnuntaihin 29.11. ja verkossa maanantaihin 30.11. asti.

Black Friday tarjoukset 2020
Rajaa valikoimaa
Kohderyhmä
Koko
Kategoria
Järjestä
1737 kpl tuotteita
Uusimmat
1737 kpl tuotteita

Black Friday tarjoukset 2020

Black Friday Kengät edullisesti netistä ja myymälöistä - Vuoden odotetuin ostospäivä eli Black Friday on pian täällä! Me Kookengässä haluamme yhden mustan perjantain sijaan tarjota sinulle koko Black Friday viikonlopun ajan mahtavia etuja, siksi vietämmekin tänä vuonna Black Fridayn sijaan Black Weekendiä eli mustaa viikonloppua.

Kookengän Black Weekendistä löydät kengät tarjoushintaan koko Black Fridayn ja sitä seuraavan viikonlopun ajan. Black Weekend valikoimastamme löydät edulliset lasten kengät, naisten kengät ja miesten kengät sandaaleista talvikenkiin kymmeniltä eri tuotemerkeiltä. Valikoimastamme löydät kenkiä kymmeniltä eri merkeiltä kuten esimerkiksi Adidas, Fila, Ecco ja Björn Borg.

Black Fridayn aikana kannattaa tehdä kestäviä ja laadukkaita hankintoja, jotka tulevat tarpeeseen. Black Fridayn aikana moni aloittaa ensimmäiset joululahjahankinnat ja siksi suosituimpia Black Friday tuotteitamme ovat pian ajankohtaiseksi tulevat talvikengät ja lasten kengät joululahjaksi - unohtamatta tennareita ja kävelykenkiä.

Maiharit

Maiharit sopivat täydellisesti Suomen sääoloihin, ja ne pitävät jalat kuivina ja lämpiminä myös talvella. Maiharit toimivat hyvin arkikenkinä kuin myös ulkoillessa, mutta silti harvalta suomalaiselta löytyy maiharit kenkähyllyltä. Black Friday tarjoaa mahdollisuuden hankkia kestävät ja laadukkaat maiharit rajoitetun ajan tarjoushintaan.

Talvikengät

Viileä vuodenaika saattaa toisinaan vähän laskea fiilistä, mutta onnistunut jalkinevalinta ainakin piristää - mikä nautinto onkaan saada jalkaan lämpimät ja miellyttävät talvikengät! Naisten talvikengät toimivat monenlaisissa asukokonaisuuksissa ja tyyleissä, ja persoonallisia talvijalkineiden vaihtoehtoja löytyy niin huoliteltuun kuin rennompaan naisen pukeutumiseen. Talvikengät voivat tarkoittaa esimerkiksi saappaita, nauhakenkiä, talvinilkkureita tai -tennareita, keveämpiä tai rouheampia pohjia, matalia kantoja tai korkeampia korkoja.

Tennarit ja juoksukengät

Vapaa-ajalla ovat laadukkaat tenniskengät, citylenkkarit, korkeavartiset tennarit tai muut mukavat slip-on kävelykengät mukava asuste menoihin. Timberlandin kaltaiset korkeavartiset kengät sopivat myöhäiseen syksyyn. Adidaksen, Vansin ja Conversen lenkkarit taas toimivat paremmin kuivemmilla ja lämpimillä keleillä keväällä ja kesällä - tai alkusyksystä. Toki näiltä merkeiltä löytyy myös talvitennareita. Kävelykengät voivat olla tyylikkäitä tai rennompia ja sopivat monenlaiseen vaatetukseen. Laatu vapaa-ajankengissä on kuitenkin keskiössä.

Lasten kengät

Suomen sää on oikukas myös talvisin, ja siksi lasten talvikengät joutuvat kovaan koetukseen: pitäisi kestää niin vettä, loskaa kuin pakkasta. Parhaat talvikengät lapselle ovat hyvin jalkaa tukevat ja toiminnalliset, käyttömukavuudesta tinkimättä. Vanhempien mieltä huojentaa, kun lasten talvikengät pitävät luotettavasti juniorin jalat kuivina ja lämpöisinä vauhdikkaimmissakin käänteissä, ja kunnon jalkineet auttavat lasta nauttimaan ulkoleikeistä. Kookengän myymälöiden ja verkkokaupan mallistosta löydät käytännölliset ja trendikkäät talvikengät tytölle ja pojalle, sekä taaperoikäisille että koululaisille.

Korkokengät

Joulukuu tuo mukanaan pikkujoulut, glögi-illat ja uudenvuoden juhlat, joihin sopivat mainiosti tyylikkäät mustat korkokengät. Black Friday valikoimamme pitää sisällään klassiset avokasmalliset naisten korkokengät, sekä nilkkurit, maiharit ja saappaat, jotka sopivat talven juhliin.

Mikä on Black Friday?

Black Friday on alkujaan Yhdysvalloista, jossa sitä vietetään marraskuun neljännen torstain eli Thanksgivingin jälkeisenä perjantaina. Black Friday on Yhdysvalloissa vuoden suurin yksittäinen ostospäivä, jolloin kivijalkamyymälät ja verkkokaupat myyvät erilaisia tuotteita alennettuun hintaan. Nykyisin Black Friday tunnetaan maailmanlaajuisesti ja sitä alettiin viettämään Suomessa noin 2010-luvun puolivälissä.

Milloin on Black Friday 2020?

Tänä vuonna Black Friday on perjantaina 27.11.2020. Kookengän Black Friday -tarjoukset julkistetaan verkkokaupassa heti vuorokauden vaihduttua torstaille 26. marraskuuta 2020. Black Friday tarjoukset jatkuvat koko Black Weekend -viikonlopun ajan.

Black Fridayta vietetään vuosittain marraskuun neljäntenä perjantaina eli Yhdysvalloissa Thanksgiving Dayn eli Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina.

Sulje
Sulje