Muut kenkätarvikkeet

Kenkätarvikkeet ovat apunasi kenkien huoltamisessa ja käytössä. Kenkien puhdistus ja kenkien kiillotus onnistuu hyvin kotonakin, kunhan käytössäsi on oikeat välineet. Hiontakumi hoitaa mokan ja nupukin, ja kenkien kiillotusliinat saavat likaantuneen nahan takaisin loistoonsa.

Collonil-hoitosarjasta löydät monia erilaisia laatutuotteita kenkien hoitoon. Kun kenkien siistiminen on hoidettu, kenkälusikka on apunasi kenkien sujauttamisessa jalkaan. Muovinen kenkälusikka on kevyt, mutta jos käytät kenkälusikkaa usein, valitse kestävämpi, metallinen lusikka.

Kenkätarvikkeista löytyy nykyisin myös jalkojen hyvinvointia edistäviä tuotteita kuten suihkeita, jotka pitävät jalat kuivana ja ehkäisevät hiertymiä. Kenkään laitettava sisäkorko taas auttaa esimerkiksi eripituisista jaloista kärsivää; sisäkorolla tasoitat pituuseron. Sisäkorko auttaa myös silloin, kun kengän reuna on liian korkea ja se hankaa nilkkaa tai kantapään yläosaa ikävästi.

Monipuoliset kenkätarvikkeet löydät Kookengän myymälöistä ja tietenkin myös verkkokaupasta, jossa voit shoppailla kätevästi omalla kotisohvalla.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

13 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

13 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi