Swipe to the left

Kooblogi

RSS-syöte

Adidas-tennarit – trendikkäät vuosikymmenestä toiseen

Kookenkä 26 päivää sitten 175 näyttöä

Mielestämme jokaisen aidon kenkäfanin vaatekaapista tulisi löytyä vähintään yhdet Adidaksen tennarit. Klassikot Adidas Stan Smith, Adidas Superstar, Adidas Gazelle ja Adidas Campus ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen, mutta Adidaksen laajasta valikoimasta löydät klassikkotennareiden lisäksi myös lukuisia urheiluhenkisiä vapaa-ajan kenkiä sekä värikkäitä retrotennareita.

Kokosimme tähän juttuun Adidaksen klassikkotennarit ja uudet suosikkimme Adidaksen valikoimasta. Ehkä sinäkin löydät itsellesi yhdet tai useammat uudet lempitennarit?

Tennareiden puhdistus, hoito ja suojaus – 5 helppoa askelta

Kookenkä 26 päivää sitten 3001 näyttöä

Tennareiden huolto on yhtä tärkeää kuin saappaiden ja nilkkureidenkin, mutta jostain syystä tennarit jäävät usein vähemmälle huomiolle. Hyvällä huollolla ja ripauksella rakkautta tennarisi pysyvät siisteinä ja käyttökelpoisina pitkään. Ja mikä parasta, tennareiden pesu ja puhdistus on useimmiten myös varsin helppoa. Kyllä, jopa valkoisten kenkien puhdistus!

Klassiset kenkämallit ovat tyylikkäät vuodesta toiseen – tutustu 13 ajattomaan klassikkoon!

Kookenkä 2 kuukautta sitten 2427 näyttöä

Trendejä tulee ja menee, mutta tyyli on ikuista. Ajattomat klassikkokengät ovat in vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Klassiset kenkämallit sopivat useisiin eri asukokonaisuuksiin, tilanteisiin ja vuodenaikoihin.

Esittelemme nyt 13 ikonista kenkämallia, joiden joukosta löytyy vapaa-ajan kenkiä, juhlakenkiä ja myös yhdet kumisaappaat! Nämä klassikot jalassa näytät vuodesta toiseen tyylikkäältä!

Vedenpitävät kengät suojasäähän

Kookenkä 2 kuukautta sitten 530 näyttöä

Vedenpitävät kengät ovat jokaisen kenkäkaapin perusvaruste Suomessa. Etenkin Etelä-Suomessa, jossa talvet ovat suojasään ja pakkasen vaihtelujen ansiosta märkiä ja loskaisia. Vedenkestävät kengät säästävät sinua ja jalkojasi kylmettymiseltä ja sen myötä, ainakin toivottavasti, vilustumiselta.

Sporttimuoti: urheilullisuus on pukeutumisen pysyvä trendi

Kookenkä 2 kuukautta sitten 472 näyttöä

Urheilullisuus, fitness ja itsestään huolta pitäminen ovat tällä hetkellä trendikkäämpiä kuin koskaan. Urheilullinen elämäntapa on levinnyt myös muodin puolelle, ja urheilukengät ja -vaatteet ovat levinneet toden teolla myös katukuvaan. Vaatemyynti kokonaisuudessaan on ollut hienoisessa laskussa viime vuosia, mutta urheiluvaatemyynti on vastaavasti koko ajan kasvanut.

Valkoiset kengät ovat täällä taas!

Kookenkä 2 kuukautta sitten 1956 näyttöä

Valkoiset kengät ovat taas hot. Monet valkoiset kengät ovat vakiinnuttaneet asemansa osana miesten ja naisten kenkähyllyjä. Valkoiset tennarit (esimerkiksi Adidas tai Nike) ja valkoiset Converset ovat kenkäklassikkoja vailla vertaa. Valkoiset kangaskengät ja tennarit tuovat mukavaa maustetta ja raikkautta kesäisiin asukokonaisuuksiin.

Farkut eli farmarihousut ovat muotimaailman moniottelijat

Kookenkä 2 kuukautta sitten 1823 näyttöä

Farkut eli farmarihousut ovat housut, jotka kantautuvat alun perin 1500-luvun Italiasta. Tänä päivänä farkut ovat monen naisen ja miehen arkipukeutumisen lähtökohta. Farkut ovat mukavat, näyttävät hyvältä sekä sopivat moniin eri tilanteisiin.

Farkkujen kanssa sopivat monenlaiset kengät ja riippuen käyttötarkoituksesta käyvät niihin miesten nilkkurit ja naisten nilkkurit, talvisaappaat, maiharit, syys- tai kevätsaappaat, lenkkarit, tennarit, ballerinat, loaferit, sandaalit, juhlakengät tai korkkarit. Kengät ja muut asusteet muokkaavat usein farkuista tilaisuuteen kuin tilaisuuteen oikeanlaisen vaatteen.

Kookengän kenkäsanasto: kenkiin ja kenkätarvikkeisiin liittyvä termistö tutuksi

Kookenkä 3 kuukautta sitten 1599 näyttöä

Erilaisia kenkämalleja on lukemattomia erilaisia, ja kenkäviidakossa voi mennä helposti pää pyörälle. Tiedätkö millaiset naisten kengät ovat sling backit tai mitä tarkoittaa platform? Miesten kengät ovat yleensä oxfordit tai derbyt, mutta miten ihmeessä ne eroavat toisistaan?

Ylipolvensaappaat ja sukkasaappaat ovat trenditietoisen naisen valinta

Kookenkä 4 kuukautta sitten 1688 näyttöä

Ylipolvensaappaat ja sukkasaappaat ovat trendejä seuraavan naisen kenkävalinnat. Perinteiset naisten saappaat ulottuvat yleensä yli säären puolivälin, mutta nyt erittäin trendikkäät ylipolvensaappaat ylettävät nimensä mukaisesti vieläkin ylemmäs.

Naisten talvikengät – lämpimät jalat säässä kuin säässä

Kookenkä 4 kuukautta sitten 1353 näyttöä

Naisten talvikengät nousevat arvoon arvaamattomaan liukkailla ja kylmillä keleillä. Miten ihanaa onkaan saada palelevien jalkojen suojaksi lämpimät talvikengät! Talvikenkien valintaa ohjaa ulkonäön lisäksi myös käytännöllisyys. Hyvät naisten talvikengät pitävät jalat lämpiminä, suojaavat jalkoja ja housuja loskalta ja ovat lisäksi tarpeeksi vakaat ja tukevat, jotta niillä voi sukkuloida turvallisesti myös liukkailla keleillä.

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi