Alennukset jopa -20 %, -30 %, -40 %, -50 % normaalihinnoista!

Esim. suosikkimerkit Fila, Rieker ja Vans -  kevään ja kesän mallit -20 % normaalihinnoista. 

Sulje

KOO BLOGI

Adidas-tennarit – trendikkäät vuosikymmenestä toiseen

Kokosimme tähän juttuun Adidaksen klassikkotennarit ja uudet suosikkimme Adidaksen valikoimasta. Ehkä sinäkin löydät itsellesi yhdet tai useammat uudet lempitennarit?

Adidaksen valkoiset tennarit ja kolme ikonista raitaa ovat tuttu näky niin muotipiireissä kuin katukuvassakin. Klassisista tennarimerkeistä Adidas on tämän hetken ehdoton suosikki, eikä suotta. Adidas-tennarit ovat täydellinen yhdistelmä tyyliä, mukavuutta ja rentoutta.

Mielestämme jokaisen aidon kenkäfanin vaatekaapista tulisi löytyä vähintään yhdet Adidaksen tennarit. Klassikot Adidas Stan Smith, Adidas Superstar, Adidas Gazelle ja Adidas Campus ovat säilyttäneet suosionsa vuodesta toiseen, mutta Adidaksen laajasta valikoimasta löydät klassikkotennareiden lisäksi myös lukuisia urheiluhenkisiä vapaa-ajan kenkiä sekä värikkäitä retrotennareita.

More Adidas sneakers that a plumber got pliers.
Beastie Boys

Adidaksen nimeen vannovat muun muassa vaatesuunnittelijat Phoebe Philo ja Raf Simons sekä lukuisat musiikki- ja elokuvatähdet. Jotkut muusikot rakastavat jopa Adidas-tennareita niin paljon, että ovat innostuneet tekemään niistä biisejä: "More Adidas sneakers that a plumber got pliers" – näin Beastie Boys kuvailee Adidas-kenkiensä määrää Shadrach-kappaleessa.

Klassiset valkoiset Adidas-tennarit ovat coolit vuosikymmenestä toiseen

Adidas on ennen kaikkea tunnettu valkoisista unisex-tennareistaan. Alunperin tennis- ja koripallokentille luodut klassikot eivät enää pärjää 2000-luvun urheilukengille, mutta arjen spurtteihin ne tuovat juuri sopivasti tyyliä ja mukavuutta. Tunnetuimmat klassikkomallit ovat Adidas Stan Smith ja Adidas Superstar, mutta hieman uudempi Advantage Clean on myös mainitsemisen arvoinen.

Adidas Stan Smith -tennarit ovat vakiinnuttaneet asemansa muotipiireissä jo vuosia sitten, ja Demna Gvasalian luotsaaman Vetements-kollektiivin keväällä 2018 markkinoille tuodut kaksoisolennot tuskin vähentävät mallin suosiota. Alkuperäisissä kengissä on vihreät yksityiskohdat, mutta nykyään mallia saa myös muissa väreissä.

Adidas Superstar -tennarit eivät esittelyä kaipaa. Koripallokentiltä katukuvaan loikanneet tennarit ovat monen lempitennarit. Adidas Superstar -kengät ovat samanaikaisesti supercoolit ja mukavat, ja valkoisia tennareita pelkäävien iloksi mallia on saatavana myös mustana.

Samaa rentoa fiilistä henkivä Adidas Advantage Clean on edelläkävijöitään pelkistetympi kenkä, joka sopii täydellisesti minimalistisen pukeutujan jalkaan. Tätä tyylikkäämmältä eivät nahkatennarit näytä!

Värikkäät retrohenkiset Adidas-tennarit loistavat kaikissa sateenkaaren väreissä

Vaaleanpunaiset tennarit, pinkit tennarit, keltaiset tennarit, punaiset tennarit, vihreät tennarit – vaiko sittenkin siniset tennarit? Värikkäät tennarit ovat retro- ja ysäritrendin myötä löytäneet tiensä takaisin muotiniekkojen vaatekaappeihin ympäri maailman. Valkoisten tennareiden lisäksi löydät Adidaksen valikoimasta lukuisia karkki- ja pastellivärisiä tennareita, joista suosituimmat ovat mokkanahkaiset Adidas Gazelle ja Adidas Campus.

Sirot Adidas Gazelle -tennarit suunniteltiin alun perin vuoden 1964 olympialaisia varten, ja ne on nähty muun muassa nuoren Kate Mossin jalassa. Adidas Campus -tennarit eivät ole yhtä sirot kuin Gazellet, mutta sitäkin rennommat. Campus-tennarit suunniteltiin alun perin koripallokenttiä varten, mutta tänä päivänä ne yhdistetään vahvasti 1990-luvun hiphop-kulttuuriin.

Uusi Adidas VL Court on päivitetty versio menneiden vuosikymmenten tennarityylistä. Myös Adidas Advantage Clean -tennareita on saatavilla mokkanahkaisena. Värit vaihtelevat kausittain, mutta värikkäät kengät piristävät vuodesta toiseen.

Modernit urheilulliset Adidas-tennarit sopivat salille ja kaduille

Yhä useampi vetää athleasure-trendin innoittamana jalkaansa lenkkarit tai urheilutossut, ja Adidas on myös modernin sporttityylin edelläkävijä. Linjakkaat Adidas Ultra Boost -urheilukengät sekä Kanye Westin suunnittelemat Yeezy Boost -kengät ovat jo saavuttaneet kulttimaineen, mutta Adidakselta löytyy myös muita hyviä vaihtoehtoja.

Urheiluun ja juoksuun suunnitellut kengät, kuten Ultra Boost, maksavat huomattavasti enemmän kuin vapaa-ajan urheilulliset Adidas-kengät tai Adidas-varsitennarit. Jos kengät eivät tule urheilukäyttöön, pärjäät useimmiten edullisemmilla vapaa-ajan tennareilla.

Vaikka arjen sporttitennareita ei ole suunniteltu urheiluun, niissä on monia hyviä urheilukenkien ominaisuuksia. Joustavan pohjan ansiosta kengät ovat erittäin mukavat jalassa, ja tekninen pintamateriaali hengittää nahkaa ja mokkaa paremmin. Adidas Cloudfoam, eli Adidas CF, on Adidaksen kehittämä jalkaan mukautuva sisäpohja. Cloudfoam-pohja on hurjan pehmeä ja mukava, ja saa nimensä mukaisesti askelen tuntumaan pilvenkevyeltä.

Kesäksi jalkaan sopivat mainiosti kevyet sukkatennarit, jotka antavat jalkasi hengittää. Trendikkäitä sukkatennareita on saatavilla sekä nauhoilla että ilman. Omat lempparimme ovat Adidas Cloadfoam Pure ja Adidas Cloudfoam Refine Adapt.

Lue myös

Athleisure on pukeutumisen pysyvä trendi – näin luot sporttisen trendityylin helposti

Athleisure on pukeutumisen pysyvä trendi – näin luot sporttisen trendityylin helposti

Nyt on helppoa olla sekä urheilullinen että huipputrendikäs! Kengät ovat helppo tapa lisätä sporttista ilmettä asuun kuin asu...

Urheilullisuus, fitness ja itsestään huolta pitäminen ovat tällä hetkellä trendikkäämpiä kuin koskaan, ja se näkyy myös kenkähyllyssä.

"Athleisure" eli sportti- ja arkivaatteiden yhdistäminen vapaa-ajalla on ollut kovassa nosteessa jo muutaman vuoden, eikä loppua näy: athleisure-trendi on enemmän pinnalla kuin koskaan ja sporttinen tyyli on levinnyt jo työ- ja juhlapukeutumiseenkin. Nyt on helppoa olla samanaikaisesti sekä urheilullinen että huipputrendikäs! Jos urheiluvaatteet eivät muuten ole juttusi, kengät ovat helppo tapa lisätä sporttista ilmettä asuun kuin asuun. Tennari...

Sulje
Sulje