Lasten talvikengät

Rajaa valikoimaa
Merkki
Koko
Väri
Päällisen materiaali
Vuorin materiaali
Vedenpitävyys
Järjestä
28 kpl tuotteita
Uusimmat
28 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Lasten talvikengät

Kookengän lasten mallistosta löydät tyttöjen ja poikien talvikengät moneen menoon ja kaiken ikäisille lapsille. Valikoimaan kuuluvat laadukkaat Vikingin, Eccon, Superfitin, Sorelin ja muiden suosikkimerkkien talvikengät lapsille. Tyylejä lasten talvikengissä on tarjolla moneen eri makuun. Trendikästä tyyliä suosiva koululainen laittaa jalkaansa talvitennarit tai hyvännäköiset nilkkurit. Iloiset värit ja yksityiskohdat ovat monen pienen lapsen suosikkeja. Nahkaiset talvikengät puolestaan ovat ajaton valinta lasten talvipukeutumisessa.

Lapselle mieluisat talvikengät ovat helposti puettavat ja kivan näköiset. Parhaat talvikengät lapselle ovat hyvin jalkaa tukevat, toiminnalliset ja mukavat käyttää. Erityisesti pienten lasten talvikengissä tärkeää on hyvä istuvuus, kun lapsi ottaa haparoivia ensiaskeleitaan. Varresta säädettävät lasten talvikengät tai kiristysnyörilliset talvisaappaat pysyvät napakasti jalassa vauhdikkaissa leikeissä. Kaikista helpoimmin puettavia ovat lasten toppasaappaat ja tarralliset talvikengät, jotka leikki-ikäinen osaa laittaa jalkaan itsekin.

Ulkoileva lapsi pysyy kuivana ja lämpimänä joka säällä, kun talvikenkä on käsitelty kosteutta hylkiväksi tai siinä on vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex-suojakalvo. Loskasäällä ja lätäköissä kahlatessa ykkösvalinta ovat lasten talvisaappaat, joissa on lämmin ja pehmeä vuori. Pitkävartinen lasten talvikenkä pitää nilkat ja sääret lämpiminä kylmilläkin keleillä. Matala varsi lasten talvikengässä on hyvä vauhdikkaissa leikeissä ja estää lunta pääsemästä kengän sisälle. Hyvä pito kengän pohjassa on tärkeää talvella, joten valitse liukkaalla säällä lapselle talvikengät, joiden pohjassa on selkeä kuviointi ja syvät urat.

Sulje
Sulje