Maksutavat

Maksutavat

Kookengän verkkokauppa tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset vaihtoehdot. Kookengän maksuliikenteestä vastaa Verifone Finland Oy. Verifone takaa helpot, joustavat ja turvalliset maksuvaihtoehdot. Varaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla kaikissa maksutavoissa.

Verkkopankki:

Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:

  • Nordea
  • OP-Pohjola
  • Sampo
  • Aktia
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • S-pankki
  • LähiTapiola

 

Korttimaksaminen

Kookengän verkkokaupassa kortilla maksaminen on turvallista. Me emme tallenna asiakkaan korttitietoja, vaan maksamisesta ja erittäin korkeatasoisesta turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Verifone Oy. Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitä käsittelevien pankkien tietoihin. Hyväksymme Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro sekä Debit kortit. Korttimaksamisen yhteydessä sinulla on halutessasi mahdollisuus tallentaa korttitiedot täysin turvallisesti tulevia ostoskertoja varten. Seuraavalla kerralla riittää, että annat samat yhteystiedot niin verkkomaksu näyttää tallennetut maksutavat.

Laskulla / Osamaksulla maksaminen

Maksa vasta toimituksen jälkeen!


AfterPay
 
Tarjoamme Arvato Financen kanssa mahdollisuuden maksaa korkeintaan 500 euron ostokset toimituksen jälkeisellä laskulla. Laskutuslisä on 0 euroa eikä siitä peritä korkoa. Maksuaikaa on 14 päivää. Lasku lähetetään sähköpostiisi. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen toimitusosoite Suomessa, ja luottotietosi ovat kunnossa. Jos ostoksesi summa ylittää 50 euroa, voit myös päättää maksaa laskusi osissa. Osamaksu edellyttää AfterPay -luottoehtojen hyväksymistä osoitteessa
www.myafterpay.com/fi. Voit koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan tililuoton ilman ylimääräisiä kuluja. AfterPay-luoton kuukausilaskulle lisätään 2,90 euron luotonhoitomaksu ja luottokorko. AfterPay-luoton vuosikorko on 19,5 %. 

Voit kerätä AfterPay-luotolle ostoksia 3000 euroon asti kaikista verkkokaupoista, jotka tarjoavat AfterPayta maksutapana. AfterPay tili-ehdot: https://www.afterpay.fi/sv-fi/palvelun-yleiset-ehdot-tietosuojalauseke

Lisätietoja AfterPaysta: https://www.afterpay.fi/sv-fi/turvallinen-maksutapa

 

Arvaton henkilötietojen käsittely 

Ostaessasi laskulla tulee Arvato Finance (Gothia Oy:n aputoiminimi) käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja Arvaton henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät osoitteesta: [linkki] 

Collector

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Credit Ab:n laskupalvelu. Kun valitsette maksutavaksi Collector Commercen Lasku/Osamaksun, tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin. Voidaksenne valita maksutavaksi laskulla tai osamaksulla maksamisen, Teidän tulee tilausta tehdessä olla täyttänyt 18 vuotta. Lasku saapuu postissa jälkikäteen. Laskun saatuanne voitte valita maksatteko luoton kertasuorituksena, tai osamaksuina 24 kuukauden kuluessa maksamalla vähintään laskuun merkitty kuukauden vähimmäissumma. Todellinen vuosikorko muodostuu luottokustannuksista (korko ja erityiset maksut) annettuna luottomäärälle laskettuna vuosikorkona. Todellisen vuosikoron suuruus riippuu sekä luottomäärästä että luoton pituudesta. Esimerkki: 1000 euron ostoksen todellinen vuosikorko 12 kk osamaksuaikana on 21 %. Tilauksen summaan lisätään Collectorin laskutuslisä 2,90eur. Collector suorittaa luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korko viivästyneeltä ajalta.Mikäli palautat laskulla ostamasi kengät palautusajan puitteissa, ei sinulle saavu laskua ollenkaan. Jos lasku kuitenkin ehtii saapua niin sitä ei tarvitse maksaa. Mikäli palautat osan laskulla ostamistasi kengistä, niin maksat vain pitämäsi kengät ja laskutuslisän.

Tutustukaa tarkoin alapuolella oleviin laskutus- ja tililuottoehtoihin ennen tilaamistanne.

Täydelliset ehdot Collectorin Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

. TIETOA COLLECTOR LUOTOSTA tästä.

. COLLECTOR LUOTTOEHDOT tästä.

Linkki Collectorin sivuille

 

Henkilötiedot

Henkilötunnustasi tarvitaan luottotietojen tarkastamiseen, kun tilauksen maksuvaihtoehto on lasku / osamaksu. Henkilötunnus ei tallennu Kookengän rekisteriin. Henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi