Maksutavat

Maksutavat

Kookengän verkkokauppa tarjoaa maksutapoina tutut ja turvalliset vaihtoehdot. Kookengän maksuliikenteestä vastaa Verifone Finland Oy. Verifone takaa helpot, joustavat ja turvalliset maksuvaihtoehdot. Varaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla kaikissa maksutavoissa.

Verkkopankki:

Voit maksaa tilauksen ja toimituskulut verkkopankissasi tilauksen yhteydessä. Käytettävissäsi ovat seuraavat verkkopankit:

  • Nordea
  • OP
  • Danske Bank
  • Aktia
  • Ålandsbanken
  • Handelsbanken
  • S-pankki
  • POP
  • Säästöpankki
  • Oma SP

 

Korttimaksaminen

Kookengän verkkokaupassa kortilla maksaminen on turvallista. Me emme tallenna asiakkaan korttitietoja, vaan maksamisesta ja erittäin korkeatasoisesta turvallisuudesta vastaa yhteistyökumppanimme Verifone Oy. Luottokortilla maksaessasi tallennamme ainoastaan ostoksen viitenumeron. Tämä tarkoittaa sitä, että luottokorttitietosi tallentuvat ainoastaan niitä käsittelevien pankkien tietoihin. Hyväksymme Visa, Mastercard, Visa Electron ja Maestro sekä Debit kortit. Korttimaksamisen yhteydessä sinulla on halutessasi mahdollisuus tallentaa korttitiedot täysin turvallisesti tulevia ostoskertoja varten. Seuraavalla kerralla riittää, että annat samat yhteystiedot niin verkkomaksu näyttää tallennetut maksutavat.

Laskulla / Osamaksulla maksaminen

Maksa vasta toimituksen jälkeen!


AfterPay
 
Tarjoamme Arvato Financen kanssa mahdollisuuden maksaa korkeintaan 500 euron ostokset toimituksen jälkeisellä laskulla. Laskutuslisä on 0 euroa eikä siitä peritä korkoa. Maksuaikaa on 14 päivää. Lasku lähetetään sähköpostiisi. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18-vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen toimitusosoite Suomessa, ja luottotietosi ovat kunnossa. Jos ostoksesi summa ylittää 50 euroa, voit myös päättää maksaa laskusi osissa. Osamaksu edellyttää AfterPay -luottoehtojen hyväksymistä osoitteessa
www.myafterpay.com/fi. Voit koska tahansa maksaa koko jäljellä olevan tililuoton ilman ylimääräisiä kuluja. AfterPay-luoton kuukausilaskulle lisätään 2,90 euron luotonhoitomaksu ja luottokorko. AfterPay-luoton vuosikorko on 19,5 %. 

Voit kerätä AfterPay-luotolle ostoksia 3000 euroon asti kaikista verkkokaupoista, jotka tarjoavat AfterPayta maksutapana. AfterPay tili-ehdot: https://www.afterpay.fi/sv-fi/palvelun-yleiset-ehdot-tietosuojalauseke

Lisätietoja AfterPaysta: https://www.afterpay.fi/sv-fi/turvallinen-maksutapa

 

Arvaton henkilötietojen käsittely 

Ostaessasi laskulla tulee Arvato Finance (Gothia Oy:n aputoiminimi) käsittelemään henkilötietojasi rekisterinpitäjän ominaisuudessa. Henkilötietoja käsitellään esimerkiksi sopimuksen täytäntöönpanossa sekä tunnistamisen ja luottotarkastuksen toteutuksen yhteydessä ulkoisten ja sisäisten tietokantojen kautta. Tarkempia tietoja Arvaton henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi tietojenkäsittelyn yhteydessä löydät osoitteesta: [linkki]


 

Collector Lasku


 

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla yhteistyössä Collector Bank AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi laskun, saat tuotteet itsellesi ennen maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksun pienempiin eriin. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään. Laskusta peritään laskutuslisä, joka on 2,95 euroa.

 

 

 

Kun valitset laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Sinun tulee olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessasi voit valita 36  kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Osamaksun korko on 19,2%.

 

 

 

Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan muistutusmaksu sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

 

 

 

Maksun palautus

 

Jos olet jo maksanut laskusi, mutta haluat peruuttaa kaupan, sinulla on oikeus maksun palautukseen Collectorilta. Jotta Collector voi  tehdä takaisinmaksun, tarvitsevat he yhteys- ja tilitietosi. Collector ei tallenna näitä tietoja maksun yhteydessä. Lähetä tietosi sähköpostitse osoitteeseen contactcenter@collectorbank.fi tai soita numeroon 09 3158 9947.

 

 

 

Saat täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

 

TIETOA COLLECTOR LUOTOSTA <https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/POIFI/SECCI_FI.pdf> tästä.<https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/POIFI/SECCI_FI.pdf>

 COLLECTOR LUOTTOEHDOT <https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/POIFI/Credit_terms_FI.pdf> tästä.<https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/POIFI/Credit_terms_FI.pdf>


Linkki Collectorin sivuille

 

Henkilötiedot

Henkilötunnustasi tarvitaan luottotietojen tarkastamiseen, kun tilauksen maksuvaihtoehto on lasku / osamaksu. Henkilötunnus ei tallennu Kookengän rekisteriin. Henkilötietojasi käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi