Merkit

Merkin logoa klikkaamalla näet valikoiman

4Feet

4Feet on mukavuutta. Malliston sydän ovat erittäin mukavat työkäyttöön soveltuvat sandaalimallit. Mallit ovat mukavuuden lisäksi materiaaleiltaan ja kaikilta yksityiskohdiltaan loppuun asti hiottuja. Tule ja kokeile, 4Feettiä saat vain Kookengästä.

ADIDAS

Adi Dassler perusti adidaksen yli 60 vuotta sitten Saksassa vuonna 1949. Tänä päivänä adidas on yksi maailman tunnistettavimmista brändeistä ja yhdistävä voima urheilulle, musiikille ja muodille.

Andiamo

Andiamo on muotia seuraavan naisen ja miehen trendimerkki. Andiamo -mallisto uudistuu ja pysyy ajan hermolla – uusia malleja ilmestyy lähes viikoittain. Pukeutumalla Andiamo -merkkiin olet ajassa ja trendeissä mukana. Muodikkaat, oikean hintaiset Andiamo kengät saat vain Kookengästä.

Caprice

Clarks

Englantilaiset Cyrus ja James Clark perustivat C&J Clarks Limited yrityksen vuonna 1825 kenkien, saappaiden ja tossujen valmistusta ja tukkumyyntiä varten. Liiketoiminta käynnistyi, kun James alkoi valmistaa tossuja Cyrusin lampaannahkavärjäämön jäännöspaloista. Nykyisin Clarks on edelleen perheyritys. Se on kasvanut maailman suurimmaksi vapaa-ajan jalkineiden valmistajaksi, pois lukien urheilujalkineet. Clarks myy jalkineita yli 40 miljoonaa paria vuodessa 150 maassa. Clarks haluaa tarjota tämän päivän kuluttajan aina vaan lisääntyviä vaatimuksia vastaavia jalkineita. Siksi jalkineet ovat kohtuuhintaisia, versioita muodista, upeasta laadusta ja käsityöstä, mukavuudesta, erinomaisista ominaisuuksista ja sopivuudesta. Eli jalkineista, joilla ihmisten on helppo astua ulos tietoisina siitä, että näyttävät hyviltä ja tuntevat olonsa hyväksi pitämällä samalla huolen jaloistaan.

Converse

Converse on yhdysvaltalainen kenkiä valmistava yritys. Yrityksen kotipaikkana toimii Maldenin kaupunki Massachusettsen osavaltiossa. 9. heinäkuuta 2003 Converse hyväksyi Niken 305 miljoonan Yhdysvaltain dollarin oston, ja niin Conversesta tuli Niken tytäryhtiö.Converse All Star on yhtiön suosituin kenkämalli ja sitä on valmistettu vuodesta 1917. Converse-kengät ovat suosittuja nuorilla sekä lapsilla. Converse All Star-kengät ovat myös suosittu keräilykohde. (Lähde Wikipedia)

Ecco

ECCO haluaa tarjota kaikenikäisille mukavuudeltaan ylivertaisen kävelyelämyksen. Tämä ECCOn menestyksen taustalla oleva filosofia on yli 40 vuotta vanha. ECCO suhtautuu jalkineiden valmistukseen intohimoisesti. ECCO pyrkii jatkuvasti haastamaan perinteisiä käsityksiä. ECCOn tavoitteena on yllättää asiakkaat kehittämällä uraauurtavia jalkineita ja tuotteita - laadusta ja mukavuudesta tinkimättä. Nämä ominaisuudet näkyvät jokaisessa ECCO-tuotteessa. Valmistusprosessi vuodasta valmiiseen tuotteeseen tapahtuu ECCOn omissa tuotantolaitoksissa.

Kangaroos

Kangaroosin perustaja Bob Gamm mietti kerran ollessaan lähdössä lenkille mihin laittaisi avaimensa ja niin syntyi juoksulenkkarit, joissa on tasku...inspiroituneena kengurusta! Merkki sai siis alkunsa vuonna 1979 Amerikassa aivan tavallisen juoksunharrastajan toimesta. Vielä nykyäänkin merkin kengissä on teknisyyttä, joka on taannut sille suuren suosion. Merkki on suuntautunut vahvasti vapaa-ajan jalkineisiin ja lastenkenkiin.

Legero

Yli 130 vuotta on jo valmistettu näitä Itävaltalaisia laatujalkineita, tilavalla lestillä, irroitettavilla sisäpohjilla, pehmeillä materiaaleilla sekä joustavilla & kevyillä, mutta pitävillä ulkopohjilla. GORE-TEXin kanssa yhteistyötä takana jo yli 20 vuotta. Käyttömukavuus yhdistettynä tyylikkäisiin ajattomiin klassikoihin ja nykytrendien mukaisiin malleihin. Legerot ovat niin mukavat ja pehmeät, että välillä unohtaa että on kenkiä jalassa laisinkaan!

Piano

Piano on tyylinsä tuntevien ja laatujalkineita arvostavien naisten tunnettu merkki. Piano-jalkineet edustavat aina kansainvälisten huippumerkkien laatuluokkaa niin suunnittelussa, materiaaleissa kuin työnjäljessäkin. Mallistoon valitaan erittäin laadukkaita nahkajalkineita ylemmästä keskihinnasta ylöspäin eurooppalaisilta valmistajilta. Piano-jalkineet tunnetaan ennen kaikkea erehtymättömästä tyylistä ja ensiluokkaisesta laadusta. Pianot myynnissä vain Kookengässä.

Pomar

Pomarfin Oy on vuonna 1960 perustettu suomalainen perheyritys. Pomarfin tunnetaan mukavista ja korkealaatuisista miesten ja naisten jalkineista, jotka on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin kylmiin ja kosteisiin olosuhteisiin. Vedenkestävää ja hengittävää GORE-TEX® -kalvoa saavat käyttää tuotteissaan vain W. L. Goren huolella valitsemat valmistajat. Pomarfin Oy on ainoa suomalainen käyttöjalkineita valmistava yritys, jolle tämä oikeus on myönnetty. Liukastumisia ennaltaehkäisevät Pomar Grip+ -ja Pomar Traction –pitopohjat. Pomarfinin kohderyhminä ovat aktiiviset aikuiset, jotka arvostavat laatua, käyttömukavuutta ja aikaa kestävää designia. Pomarfinin tuotemerkit ovat pomar®, pomar® orto sekä POMARFIN®. Valmistamalla kengät omassa tuotannossa laadun lisäksi varmistamme myös eettisten ja ympäristötekijöiden huomioonottamisen.

Superfit

Pienestä pitäen varmoin jaloin. Kävelemään oppiminen on lapsen elämän hienoimpia ja tärkeimpiä kokemuksia - oikeanlaiset kengät ovat siinä ratkaisevassa asemassa. Itävaltalainen lastenkenkämerkki Superfit, on suunniteltu yhteistyössä ortopedien ja lastenlääkäreiden kanssa. Superfitin tavoite on ollut jo 70-luvulta lähtien valmistaa parhaat mahdolliset lastenkengät. Teknistä huippuosaamista ja korkealaatuisia materiaaleja, yhdistettynä viimeisiin trendeihin. Käyttömukavuutta, suojaa ja tukea - Ensiaskelista koulutielle, sandaaleista GORE-TEX talvisaappaisiin (koot 17-43). Suuri vastuu pienistä jaloista - Superfit!

Tamaris

Tamaris kuuluu saksalaiseen Wortmann ryhmään, joka on yksi isoimmista kenkävalmistajista Euroopassa ja suosituimpia muotibrändejä. Wortmann Group myy kenkiä yli 70 maassa. Yli 40 vuoden kokemuksella Tamaris tarjoaa muotitietoiselle naiselle huippulaatua kohtuulliseen hintaan. Tamarikselta löytyy yksilölliset kengät jokaiseen tarpeeseen ja eri tilanteisiin. Tamaris -klassinen, muodikas ja laatutietoinen. Elegantteja ja naisellisia malleja jokapäiväiseen käyttöön, pääasiassa nahkakenkiä. Tamaris Active -urheilullinen, rento, itsevarma. Sporttisia ja mukavia kenkiä vapaa-aikaan. Tamaris Trend -sesongin ehdottomat must-have kengät. Tämä mallisto on täynnä nuorekkaita ja näyttäviä muotiluomuksia.

Tango

Syksyllä 2003 lanseerattu Tango-tuotemerkki kertoo yhtä lailla jalkineiden ajankohtaisuudesta kuin käytännöllisyydestäkin. Tango-mallistosta löytyy kenkiä koko perheelle käytännöllisistä miehistä oman tyylinsä löytäneisiin naisiin, unohtamatta kunnon kengät jalkaansa tarvitsevia lapsia. Hintaluokaltaan Tango-jalkineet edustavat keskihintaa. Tango-jalkineet ovat aina viimeisteltyä ja harkituin yksityiskohdin varustettua käyttömuotia. Tangot saat vain Kookengästä.

Ten Points

Vagabond

Vagabond on ruotsalainen kenkämerkki, joka valmistaa trendikkäitä ja laadukkaita jalkineita jokapäiväiseen käyttöön. Merkin vahvuutena ovat hyvin istuvat lestit sekä korkeatasoinen suunnittelu. Yrityksen omat suunnittelijat suunnittelevat malliston ja näin jokainen kenkä saa oman persoonallisen Vagabond ilmeensä. Vagabondin kengät ovat niille, jotka ovat kiinnostuneita muodista ja laadusta, ja jotka haluavat rahoilleen vastinetta. Korkeatasoinen design ei ole tarkoitettu vain harvoille ja valituille vaan Vagabond haluaa tarjota trendikkäitä kenkiä kaikille. Tuotteiden hyvä laatu voidaan taata sillä, että niiden valmistusta valvotaan itse alusta loppuun asti. Vagabond mallistossa on malleja naisille ja miehille, löydäniistä oma suosikkisi. Vagabond - It’s all about the shoes!

Vans

Vans – “Off the Wall” Historia Maaliskuun 16 päivänä 1966 Paul Van Doren ja kolme hänen ystäväänsä avasi ensimmäisen kaupan osoitteeseen: 704 E. Broadway in Anaheim, California. The Van Doren Rubber Company oli uusi ainutlaatuinen konsepti, jossa kengät valmistettiin ja myytiin paikan päällä suoraan asiakkaille. Tuona ensimmäisenä aamuna 12 asiakasta osti kengät, jotka valmistettiin saman päivän aikana, iltapäivällä noudettavaksi. Tämä päivä leimattiin Vansin menestystarinan ensimmäiseksi päiväksi. Mitä Vans on? Vans on vapaa-ajan kenkiä ja vaatteita nuorille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita yksilöllisestä tyylistä, musiikista, muodista ja action sporteista.

Viking

Viking on pohjoismainen merkki, joka on erikoistunut 100-prosenttisen vedenpitäviin, Gore-Tex-vuorellisiin kenkiin sekä kumisaappaisiin. Kaikki Vikingin jalkineet ovat käytännöllisiä, kestäviä ja ne pitävät jalat lämpiminä ja kuivina kaikissa sääoloissa.

Rieker

Riekerillä on pitkä kenkätraditio jo vuodesta 1874. Tänä päivänä Rieker on yksi suurimmista ja nopeimmin kasvaneista kengän valmistajista Euroopassa. Rieker-konserni valmistaa Rieker , Remonte ja RiekerTeens - tuotemerkeillä jalkineita miehille, naisille ja nuorisolle. Riekerin käyttämien erikoismateriaalien ja erikoisvalmistusmenetelmien ansiosta jalkineet ovat saaneet Rieker Antistress ominaisuudet. Rieker kengät ovat kevyitä, joustavia, antavat jalalle tilaa siellä, missä sitä tarvitaan ja koko pohjan alueella on tärähdyksiä vaimentavat ominaisuudet. Näissä jalkineissa jalat nauttivat hyvästä olosta riippumatta siitä, käytätkö niitä kävelemiseen, istumiseen tai seisomiseen. Kun kengät eivät paina, niin koko keho nauttii stressittömästä ja vapaasta liikkumisesta aivan koko päivän.

Puma

Björn Borg

Björn Borg on ruotsalainen vaatemerkki jo vuodesta 1984. Merkin tuoteryhmiä ovat muun muassa alusvaatteet, urheiluvaatteet sekä jalkineet. Tuotteet ovat suunniteltu tekemään käyttäjistään aktiivisia ja puoleensavetäviä. Björn Borg tarjoaa ylpeänä parasta mukavuutta, joka on samanaikaisesti sopivan värikästä ja rohkeaa. Olemalla aktiivinen ja tekemällä asiat erilailla on puoleensavetävämpää kuin pelaamalla varman päälle. Tämä asenne on Björn Borg tuotemerkin ydin, jonka pohjalta luodaan muotia ja innostetaan ihmisiä, jotka käyttävät tuotteita.

Andiamo Red Collection

Andiamo Red Collection mallisto on Andiamo tuotemerkin sisältä valikoiduista malleista koostuva kokoelma. Malliston tuotteet ovat lestiltään erinomaisia, Portugalissa valmistettuja nahkakenkiä. Ne ovat muodikkaita ja ajankohtaisia malleja joissa hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Sorel

Kanadassa vuonna 1962 perustettu SOREL tuo toiminnallisuuden ja taidokkaan käsityöperinteen tämän päivän muotiin, jossa SOREL inspiroi uutta luovaa sukupolvea. SORELin ikoniset talvisaappaat ovat käsite ja oleellinen osa brändin perinteitä, mutta SOREL-mallistosta löytyy paljon muutakin. SOREL yhdistää korkealaatuiset materiaalit ja viimeistellyn tyylin ihmisille, jotka eivät pelkää laittaa itseään likoon.

Palladium

Palladium perustettiin vuonna 1920 jolloin yritys valmisti renkaita lentoteollisuuteen. Palladium asiantuntemus oli niin kehittynyt, että pian suurin osa Euroopan lentokoneista käyttikin Palladium renkaita.Toisen maailmansodan jälkeen renkaiden kysyntä laski dramaattisesti. Tämän takia Palladium päätti avata tehtaan Ranskan Pont De Cheruyssa,, ja alkaa tuottaa jalkineita, jotka olivat yhtä kestäviä kuin heidän renkaat. Vuonna 1947 legendaarinen malli Pampa syntyi, ja sen toiminnallisuus, mukavuus ja kestävyys olivat niin erinomaisia, että Ranskan muukalaislegioona otti sen käyttöönsä. Muukalaislegioona testasi kenkiä vaikeassa aavikkomaastossa Pohjois-Afrikassa ja Atlas-vuoren raskaassa ympäristössä. Palladiumissa yhdistyy 60 vuoden perinteet, nykyaikaiset tuotanto-olosuhteet, ensiluokkaiset materiaalit ja huippuluokan muotoilun.

Timberland

Timberland valmistaa jalkineita, jotka ovat mukavia käyttää aamusta iltaan, töistä vapaa-aikaan ja sateesta auringon paisteeseen. Timberland-merkki lanseerattiin vuonna 1973 New Hampshiressä ja saman vuoden aikana merkiltä tuli myyntiin ensimmäiset tuotetakuun sisältävät vedenpitävät nahkajalkineet, joista syntyi yksi merkin ikonituotteista, 6” Boot. Keltainen versio tunnetaan nimelläThe Yellow Boot. Yli 40-vuotiaan Timberlandin ensiluokkaiset ja ekologiset materiaalit tukevat brändin kestävän kehityksen arvoja ja tekevät tuotteista tinkimättömän tyylikkäitä. Erilaiset nahkalaadut tulevat maailman johtavilta nahkatehtailta. Tuotteiden valmistuksessa osa prosesseista tehdään edelleen käsin. Jalkineet ovat laadukkaasti suunniteltuja kestämään eri vuodenaikojen vaatimuksia, kovaa käyttöä sekä näyttämään hyvältä myös kaupunkioloissa. Timberlandin kengät vievät seikkailuun aina kun astut ovesta ulos.

Tommy Hilfiger

Yksi maailman johtavista designer tuotemerkeistä jota myydään jo yli 90 maassa. Vuonna 1985 Tommy Hilfiger lanseerasi oman merkkinsä joka on kasvanut alun ensimmäisistä tuotteista: farkuista vaatteisiin, kosmetiikkaan, kenkiin ja laukkuihin. Hilfigerin tuotteet ovat aina laadukkaita ja muodikkaita. Amerikkalainen unelma herää henkiin. ”Classic American cool”

Gabor

Gabor on vuonna 1949 perustettu saksalainen perheyritys, joka valmistaa erittäin korkealaatuisia naisten jalkineita. Gabor on yksi tunnetuimmista merkeistä Euroopassa. Erilevyiset lestit ja pohjamateriaalit tarjoavat mukavuutta ja laadukkaat materiaalit tuovat viimeisimmät muodin tuulahdukset.

Bugatti

Högl

1935 vuodesta lähtien itävaltalainen Högl on ollut menestynyt jalkinemerkki, joka tunnetaan laadukkaista materiaaleista, muodikkuudesta ja maksimaalisesta käyttömukavuudesta.

Panama Jack

Espanjalaista premiumia! Käsintehdyt kengät parhaista materiaaleista kestävät aikaa.

Skechers

Skechers on amerikkalainen urheilu ja vapaa-ajan jalkine merkki. Skechers jalkineet mahdollistaa luonnollisen ja tehokkaan askelluksen. Mukavuuden täydentää Memory Foam-pohjallinen, jonka ansiosta jaksat koko päivän. Kun haet käyttömukavuutta ja keveyttä jalalle vapaa-ajalla ja työssä, merkki on SKECHERS.

CAT

Sievi

OTZ

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi