Alennukset jopa -20 %, -30 %, -40 %, -50 % normaalihinnoista!

Esim. suosikkimerkit Fila, Rieker ja Vans -  kevään ja kesän mallit -20 % normaalihinnoista. 

Sulje

Adidas

Adidas on tennareiden ajaton klassikko. Trendikkäät ja laadukkaat Adidas-kengät naisille, miehille ja lapsille löydät Kookengän valikoimasta.

Adidas
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
41 kpl tuotteita
Uusimmat
41 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Adidas

Adidas-kengät ovat suuressa suosiossa ympäri maailman ja Adidas on yksi maailman tunnetuimpia brändejä. Adidaksen on perustanut innokas saksalainen urheilumies Adi Dassler. Adi perusti Adidaksen vuonna 1949, ja samalla syntyi Adidaksen tunnettu kolmiraita-logo, joka löytyy kaikista Adidas-vaatteista ja kengistä. Tunnetuimpia Adidas-kenkiä ovat Adidas-tennarit kuten Adidas Superstar, Adidas Stan Smith, Adidas Lite Racer ja Adidas Advantage.

Adidas on tunnettu sekä vapaa-ajan mallistoistaan, että puhtaasti urheiluun keskittyvistä tuotteistaan. Esimerkiksi Adidas-lenkkarit ja Adidas-nappikset ovat monien huippu-urheilijoiden suosiossa. Monissa Adidas-kengissä on mukavuutta lisäävä, pehmeä Adidas Cloudfoam -pohja.

Valikoima eri kengistä on valtava; tennarien ja lenkkarien lisäksi suosittuja ovat Adidas Adilette -rantasandaalit. Näitä ikonisia sandaaleja – jotka kulkevat myös nimellä Adidas-läpsyt – näkee kesäisin rantojen lisäksi myös kaupunkikäytössä.

Adidas-kenkiä löytyy niin miehille kuin naisille, ja monet Adidas-mallit ovat unisex-malleja. Miesten Adidas-kengät ovat kuitenkin usein hieman leveämmällä lestillä varustettuja kuin naisten Adidas-kengät. Lasten ensimmäiset Adidas-jalkineet ovat usein kätevät tarralenkkarit.

Trendikkäät ja laadukkaat Adidas-kengät naisille, miehille ja lapsille löydät Kookengän valikoimasta.

Sulje
Sulje