Andiamo-kengät

Kookengän oma menestysmerkki Andiamo suunnistaa jatkuvasti uudistuvien trendien mukana ja päivittää mallistoaan aina ajan hengessä. Andiamo-kengät ilmestyvät yhä uusina malleina lähes viikoittaista tahtia, ja siksi kannattaakin käydä säännöllisesti tarkistamassa vaikka Kookengän verkkokaupasta, mitä uutta kivaa on taas tullut valikoimaan.

Naisten Andiamo-kengät täydentävät hienosti asua kuin asua. Muodikkaat Andiamon nilkkurit, korkokengät, tennarit, sandaalit ja talvikengät inspiroivat pukeutumisessa eri vuodenaikoina ja käyttötilanteissa. Tyylikkyys ja jalkaa miellyttävä istuvuus kestävät aikaa ja käyttöä: onpa sinulla sitten kävelykengät tai juhlavat avokkaat, Andiamot eivät jää kaappiin pölyttymään. Ikisuosikki on esimerkiksi Andiamon Bea-nilkkuri, tuo viileämpien päivien luottokenkä.

Laadukkaat Andiamo-kengät ovat monipuolisesti tarjolla myös Kookengän miesten valikoimassa. Pelkistetty farkkutyyli, sporttinen tennarimeininki, rento street-look tai linjakas juhlapukeutuminen – miesten Andiamo-kengät antavat aina mainion säväyksen tyylikkääseen ulkoasuusi.

Andiamon valikoima lapsille pelastaa monta pulmatilannetta. Tarvitaan sitten kätevät tennarit taas pari numeroa isompina, juhliin pitäisi löytää siistit kengät, tai kylmän kelin yllättäessä on saatava lämpimät saapikkaat – lasten Andiamo-kengät tarjoavat monia hyviä vaihtoehtoja sopuisaan hintaan.

Muodikkaat, alati uudistuvat Andiamo-kengät saat vain Kookengästä.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 193

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 193

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi