Alennukset jopa -20 %, -30 %, -40 % normaalihinnoista!

Esimerkiksi Converset ja Skechersit -30 % normaalihinnoista 3.-30.6.2020. 

Sulje

Andiamo

Andiamon nilkkurit, juhlakengät, tennarit, sandaalit ja talvikengät inspiroivat naisia ja miehiä pukeutumisessa eri vuodenaikoina ja käyttötilanteissa. Vain Kookengästä.

Andiamo
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
264 kpl tuotteita
Uusimmat
264 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Andiamo

Kookengän oma menestysmerkki Andiamo suunnistaa jatkuvasti uudistuvien trendien mukana ja päivittää mallistoaan aina ajan hengessä. Andiamo-kengät ilmestyvät yhä uusina malleina lähes viikoittaista tahtia, ja siksi kannattaakin käydä säännöllisesti tarkistamassa vaikka Kookengän verkkokaupasta, mitä uutta kivaa on taas tullut valikoimaan.

Naisten Andiamo-kengät täydentävät hienosti asua kuin asua. Muodikkaat Andiamon nilkkurit, korkokengät, tennarit, sandaalit ja talvikengät inspiroivat pukeutumisessa eri vuodenaikoina ja käyttötilanteissa. Tyylikkyys ja jalkaa miellyttävä istuvuus kestävät aikaa ja käyttöä: onpa sinulla sitten kävelykengät tai juhlavat avokkaat, Andiamot eivät jää kaappiin pölyttymään. Ikisuosikki on esimerkiksi Andiamon Bea-nilkkuri, tuo viileämpien päivien luottokenkä.

Laadukkaat Andiamo-kengät ovat monipuolisesti tarjolla myös Kookengän miesten valikoimassa. Pelkistetty farkkutyyli, sporttinen tennarimeininki, rento street-look tai linjakas juhlapukeutuminen – miesten Andiamo-kengät antavat aina mainion säväyksen tyylikkääseen ulkoasuusi.

Muodikkaat, alati uudistuvat Andiamo-kengät saat vain Kookengästä.

Sulje
Sulje