Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Björn Borg kengät netistä

Sporttiset Björn Borg -kengät ovat yhdistelmä mukavuutta ja laatua. Björn Borg -tennarit ja -talvikengät ovat kestävä ja tyylikäs valinta sekä naiselle että miehelle.

Björn Borg kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
35 kpl tuotteita
Uusimmat
35 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Björn Borg kengät netistä

Björn Borg -kengät ovat yhdistelmä sporttisuutta, mukavuutta, laatua ja coolia asennetta. Björn Borg -kengät ovat saaneet nimensä ruotsalaisen urheilutähden, Björn Borgin mukaan. Tennisikoni, yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista urheilijoista ja 1980-luvun todellinen supertähti: Borgin uniikki tyyli kentillä ja sen ulkopuolella on toiminut inspiraationa tälle kansainväliselle brändille.

Kenkien lisäksi Björn Borg valmistaa alusvaatteita, urheiluvaatteita, laukkuja, silmälaseja ja parfyymeja. Kengistä tunnetuimpia ovat erilaiset Björn Borg -tennarit miehille ja naisille sekä Björn Borg -talvikengät. Monet mallit ovat sekoitus talvikenkää ja tennaria, kuten miesten nilkkurit Alec Mid Fur ja naisten nilkkurit Kevina.

Björn Borg -vaatteet ovat tunnettuja kirkkaasta värityksestään, mutta merkin kengät ovat yleensä hillityn värisiä. Miesten Björn Borg -kengät ovat usein mustia, harmaita ja ruskeita. Björn Borgin naisten kengät taas vaaleita ja harmaita. Kengät ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleista, ja monet tennareistakin on valmistettu nahasta. Björn Borg -nahkakengät ovatkin laadukas ja kestävä kenkävalinta.

Björn Borg Coltrane, Björn Borg R100, Björn Borg Dana ja monet muut suositut Björn Borg -mallit löydät Kookengän valikoimasta!

Sulje
Sulje