Björn Borg -kengät

 

Björn Borg -kengät ovat yhdistelmä sporttisuutta, mukavuutta, laatua ja coolia asennetta. Björn Borg -kengät ovat saaneet nimensä ruotsalaisen urheilutähden, Björn Borgin mukaan. Tennisikoni, yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista urheilijoista ja 1980-luvun todellinen supertähti: Borgin uniikki tyyli kentillä ja sen ulkopuolella on toiminut inspiraationa tälle kansainväliselle brändille.

 

Kenkien lisäksi Björn Borg -valikoimaan kuuluvat alusvaatteet, urheiluvaatteet, laukut, kengät, silmälasit ja parfyymit. Kengistä tunnetuimpia ovat erilaiset Björn Borg -tennarit miehille ja naisille sekä Björn Borg -talvikengät. Monet mallit ovat sekoitus talvikenkää ja tennaria, kuten miesten nilkkurit Alec Mid Fur ja naisten nilkkurit Kevina.

 

Björn Borg -alusvaatteet ovat tunnettuja kirkkaasta värityksestään, mutta merkin kengät ovat yleensä hillityn värisiä. Miesten Björn Borg -kengät ovat usein mustia, harmaita ja ruskeita. Björn Borgin naisten kengät taas vaaleita ja harmaita. Kengät ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleista, ja monet tennareistakin on valmistettu nahasta. Björn Borg -nahkakengät ovatkin laadukas ja kestävä kenkävalinta.

 

Björn Borg Coltrane, Björn Borg R100, Björn Borg Dana ja monet muut suositut Björn Borg -mallit löydät Kookengän valikoimasta!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

29 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

29 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi