Bugatti-kengät

Bugatti-kengät ovat perinteisesti laadukkaita, klassisen tyylikkäitä miesten nahkakenkiä. Nykyisin uusia mallistoja on maustettu myös trendikkäämmillä malleilla. Yrityksen pääperiaate on kuitenkin valmistaa kengät perinteitä kunnioittaen. Bugatti-kengät ovat laatutietoisen miehen valinta.

 

Bugatti-brändi imee inspiraatiota Euroopasta, sen eri kulttuureista ja vahvasta design-perinteestä. Yrityksen toiminta on nykyisin kansainvälistynyt ja inspiraatiota uusiin mallistoihin haetaan eri maailman metropoleista.

 

Bugatin perustaja oli saksalainen, päämaja sijaitsee Sveitsissä, kenkien valmistusmaa on Intia tai Kiina ja kenkien lestit valmistetaan Italiassa, suunnittelijoiden ollessa pääosin saksalaisia, italialaisia ja espanjalaisia. Lopputulos on saksalaista laatua kuorrutettuna italialaisella ikonisella tyylillä.

 

Bugatti-nilkkurit ja ja Bugatti-kävelykengät valmistetaan aina laadukkaasta nahasta ja Bugatti-talvikengät lämmittävät vuoressa käytetyn aidon lampaanvillan ansiosta. Bugatin ehdoton vahvuus ovat elegantit nahkakengät, jotka sopivat täydellisesti viimeistelemään miehen business- tai smart casual -tyylit. Viime vuosina yritys on laajentanut mallistojaan ja valikoimaan on lisätty myös sporttikenkiä, sandaaleja ja Bugatti-tennarit.

 

Laadukkaat Bugatti-nahkakengät säilyvät käytössä pitkään, kun suojaat ja hoidat kenkiä oikein. Kenkien hoito on erityisen tärkeää, kun otat kengät käyttöön ja aina kenkien kohdatessa huonoa säätä. Bugatti-kengistä saat pitkäaikaiset jalkineet, kun hoidat kenkiä hyvin.

 

Täydellinen istuvuus. Laadukkaat materiaalit. Ensiluokkainen valmistus. Trendikkäät värit. Muodikkaat mallistot. Reilut hinnat. Tämä on Bugatin lupaus. Miesten tyylikkäät Bugatti-kengät löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

13 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

13 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi