Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Bugatti kengät netistä

Bugatti valmistaa kestäviä, laadukkaita ja tyylikkäitä nahkakenkiä miehille. Bugatin miesten tennarit, kävelykengät, nilkkurit ja talvikengät löydät Kookengästä.

Bugatti kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
30 kpl tuotteita
Uusimmat
30 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Bugatti kengät netistä

Bugatti-kengät ovat perinteisesti laadukkaita, klassisen tyylikkäitä miesten nahkakenkiä. Bugatin uusia mallistoja on maustettu myös trendikkäämmillä malleilla. Yrityksen pääperiaate on kuitenkin valmistaa kengät perinteitä kunnioittaen, ja kenkien lestit valmistetaan Italiassa. Bugatti-kengät ovat laatutietoisen miehen valinta.

Bugatti-brändi imee inspiraatiota Euroopasta, sen eri kulttuureista ja vahvasta design-perinteestä. Yrityksen toiminta on nykyisin kansainvälistynyt ja inspiraatiota uusiin mallistoihin haetaan eri maailman metropoleista.

Bugatti-nilkkurit ja ja Bugatti-kävelykengät valmistetaan aina laadukkaasta nahasta ja Bugatti-talvikengät lämmittävät vuoressa käytetyn aidon lampaanvillan ansiosta. Bugatin ehdoton vahvuus ovat elegantit nahkakengät, jotka sopivat täydellisesti viimeistelemään miehen business- tai smart casual -tyylit. Viime vuosina yritys on laajentanut mallistoaan ja valikoimaan on lisätty myös sporttikenkiä, sandaaleja ja Bugatti-tennarit.

Laadukkaat Bugatti-nahkakengät säilyvät käytössä pitkään, kun suojaat ja hoidat kenkiä oikein. Kenkien hoito on erityisen tärkeää, kun otat kengät käyttöön ja aina kenkien kohdatessa huonoa säätä. Bugatti-kengistä saat pitkäaikaiset jalkineet, kun hoidat kenkiä hyvin.

Täydellinen istuvuus. Laadukkaat materiaalit. Ensiluokkainen valmistus. Trendikkäät värit. Muodikkaat mallistot. Reilut hinnat. Tämä on Bugatin lupaus. Miesten tyylikkäät Bugatti-kengät löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Sulje
Sulje