Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Caprice kengät netistä

Caprice naisten kengät ovat ainutlaatuinen yhdistelmä mukavuutta ja naisellisuutta. Valikoimaan kuuluvat Capricen nilkkurit, saappaat, ballerinat, sandaalit ja korkokengät.

Caprice kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
10 kpl tuotteita
Uusimmat
10 kpl tuotteita

Caprice kengät netistä

Caprice-kengät yhdistävät onnistuneesti viimeisimpiä trendejä ja jalkoja hivelevää mukavuutta. Lopputuloksena Caprice-kengät tarjoavat brändin moton mukaisesti tunteen siitä, kuin kävelisit ilmassa – Walking on Air.

Capricen mallistot suunnitellaan Saksassa, missä kenkätehtailija Horst Wortmanin perustaman yrityksen pääkonttori on toiminut jo kolmen sukupolven ajan. Caprice-brändi syntyi vuonna 1990, ja Caprice oli yksi ensimmäisistä kenkämerkeistä, jonka malleja oli mahdollista saada eri levyisillä, erilaisiin jalkoihin sopivilla lesteillä.

Värit, tyyli ja koristelut vaihtelevat, mutta kaikille Caprice-kengille yhteistä on mukavuus. Kenkien ”Walking on air” -pohjalliset valmistetaan patentoidulla teknologialla, joka vaimentaa iskuja ja jonka avulla kosteus haihtuu kengästä tehokkaasti. Pohjallinen sisältää 300 ilmakuplaa, jotka tekevät kengästä erittäin mukavat. Ilmakuplien ansiosta ilma kiertää kengän sisällä tehokkaasti, ja kengät pysyvät miellyttävän tuntuisina koko päivän.

Caprice panostaa jatkuvasti tuotteidensa kehitykseen, ja yrityksellä onkin useita kenkiin liittyviä, patentilla suojattuja keksintöjä. Innovatiivisten pohjallisten lisäksi kengissä käytetty ”Caprice Antishock” -teknologia vaimentaa iskuja ja tekee kävelystä mukavampaa.

Tyyliä ei ole kuitenkaan uhrattu mukavuuden kustannuksella, sillä Caprice-kenkien valikoima on laaja: tyylikkäät Caprice-nilkkurit, Säähän kuin säähän sopivat Caprice-saappaat, Kesäasun kaunistajat Caprice-sandaalit, mukavat ja klassiset Caprice-ballerinat sekä naiselliset Caprice-korkokengät… sopiva pari löytyy helposti niin arkeen kuin juhlaan.

Caprice naisten kengät ovat todella ainutlaatuinen yhdistelmä mukavuutta ja klassista naisellisuutta! Kauniit Caprice-kengät löydät Kookengästä!

Sulje
Sulje