Caterpillar-kengät

Caterpillar-kengät ovat monien mielestä maailman parhaat, kestävimmät ja mukavimmat kengät. Caterpillar- eli CAT-kengät tunnistaa niiden tavaramerkiksi muodostuneesta, keltaisesta "Caterpillar Yellow" -väristä. Värin lisäksi Caterpillar-kengät tunnetaan jykevästä muotoilusta, nauhoituksesta ja vahvasti muotoilluista pohjista. Cat-kengät olivat alun perin työkengät, josta ne levisivät arkikäyttöön ensin miehille ja myöhemmin myös naisille ja lapsille.

 

Caterpillar-brändiin voi törmätä yllättävissä paikoissa, sillä Caterpillar- ja CAT-tuotemerkkien alla valmistetaan nimittäin kaikkea maanrakennuskoneista matkapuhelimiin ja dieselmoottoreista kenkiin.

 

Caterpillar-brändin juuret ovatkin vahvasti koneiden valmistuksessa. Caterpillar-yhtiön tarina alkaa jo vuodesta 1925, jolloin maatalouskoneita valmistaneet, kalifornialaiset Holt Manufacturing Company ja C. L. Best Tractor Company yhdistyivät. Uuden yrityksen nimeksi tuli Caterpillar Tractor Company.

 

Ensimmäiset Caterpillar-työkengät yritys julkaisi vuonna 1988. Caterpillarin legendaarisin kenkämalli Caterpillar Colorado näki päivänvalon vuonna 1991, ja se nousi nopeasti suursuosioon paitsi työkenkänä, myös ajalle tyypillisen grunge-muodin edustajien vapaa-ajan suosikkina. Vuonna 1994 kenkiin erikoistunut Wolverine Worldwide yhtiö osti Caterpillar-kenkäbrändin, ja tästä eteenpäin Caterpillar-kenkien maailmanvalloitus on ollut taattua.

 

Caterpillar-mallistoa on vuosien varrella laajennettu, ja Caterpillar Coloradon lisäksi suosittuja Cat-malleja ovat Caterpillar-nilkkurit Caterpillar Creedence ja Caterpillar Trey sekä Caterpillar-kävelykengät Caterpillar Wry ja Caterpillar Opus. Valikoimaan kuuluvat nykyisin myös Caterpillar-kengät naisille.

 

Caterpillar-kengät sopivat yhtä hyvin niin reippaaseen ulkoiluun kuin kaupunkikäyttöönkin. Kaikki Cat-kengät kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita, mutta ankariin talvikeleihin kannattaa valita Caterpillar-talvikengät, esimerkiksi Thinsulate eristetty Cat Drover Ice.

 

Aina muodikkaat ja erittäin laadukkaat Caterpillar-kengät löydät Kookengän valikoimasta.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

11 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

11 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi