Converse-kengät

 

Converse-kengät ovat mahdollisesti maailman tunnetuimmat kengät. Converse All Star -mallia on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan. Ensimmäiset kumipohjaiset ja pitkävartiset Converse-tennarit valmistettiin jo vuonna 1917, ja nämä canvaskengät olivat alun perin tarkoitettu koripallokengiksi.

 

Alkuperäisen Conssit olivat pitkävartiset ja mustat. Myöhemmin värivalikoimaa laajennettiin valkoisella ja matalalla mallilla. Nykyään korkeavartinen malli kulkee nimellä Converse All Star Hi ja matala malli nimellä Converse All Star Ox.

 

Pitkävartiset Converset sopivat hyvin kevääseen ja syksyyn, kun taas matalavartisilla Converseilla on mukavan vilpoisaa kulkea kesäisin. Nykyisin Converse-valikoimasta löytyvät myös vuorelliset talvi-Converset ja värivalikoimaan kuuluu monia värejä aina violeteista vihreisiin ja näyttäviin kirkkaanpunaisiin. Myös lasten Converset on lisätty valikoimaan, joten perheen pienimmätkin voivat kulkea näissä klassikkokengissä.

 

Erilaiset Converse-kengät löydät Kookengän myymälöistä. Jos haluat ostaa Converset netistä, shoppaile kätevästi Kookengän verkkokaupassa!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

18 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

18 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi