Converse kengät netistä

Pitkävartiset ja lyhytvartiset Converse-tennarit ovat vapaa-ajan kenkien todellinen klassikko – etenkin valkoiset Converset. Shoppaa omat Converse-tennarisi Kookengästä.

Converse kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
32 kpl tuotteita
Uusimmat
32 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Converse kengät netistä

Converse-kengät ovat mahdollisesti maailman tunnetuimmat kengät. Converse All Star -mallia on valmistettu jo yli sadan vuoden ajan. Ensimmäiset kumipohjaiset ja pitkävartiset Converse-tennarit valmistettiin jo vuonna 1917, ja nämä canvaskengät olivat alun perin tarkoitettu koripallokengiksi.

Alkuperäisen Conssit olivat pitkävartiset ja mustat. Myöhemmin värivalikoimaa laajennettiin valkoisella ja matalalla mallilla. Nykyään korkeavartinen malli kulkee nimellä Converse All Star Hi ja matala malli nimellä Converse All Star Ox.

Pitkävartiset Converset sopivat hyvin kevääseen ja syksyyn, kun taas matalavartisilla Converseilla on mukavan vilpoisaa kulkea kesäisin. Nykyisin Converse-valikoimasta löytyvät myös vuorelliset talvi-Converset ja värivalikoimaan kuuluu monia värejä aina violeteista vihreisiin ja näyttäviin kirkkaanpunaisiin. Myös lasten Converset on lisätty valikoimaan, joten perheen pienimmätkin voivat kulkea näissä klassikkokengissä.

Erilaiset Converse-kengät löydät Kookengän myymälöistä. Jos haluat ostaa Converset netistä, shoppaile kätevästi Kookengän verkkokaupassa!

Sulje
Sulje