Ecco-kengät


Ecco-kengät ja Ecco-sandaalit ovat klassikkokengät, jotka ovat erityisesti tunnettuja ergonomisesta muotoilusta ja mukavuudesta. Ecco-kengät ovat kotoisin Tanskasta, ja Ecco-merkki on perustettu jo vuonna 1963. Tänä päivänä Ecco-kengät ja Ecco-sandaalit ovat yhdet maailman tunnetuimmista kengistä.


Ecco on viime vuosina uudistanut valikoimaansa ja perinteisten Ecco-kenkien rinnalta löytyy nykyään laaja valikoima eri kenkämalleja. Ecco-nilkkurit, Ecco-talvikengät, Ecco-saappaat, Ecco-tennarit ja Ecco-lenkkarit kasvattavat koko ajan suosiotaan samalla, kun klassiset Ecco-kävelykengät ovat säilyttäneet tasaisen kannatuksen jo vuosia. Mukavuus ja tyylikäs ulkonäkö ovat kenkäfanien mieleen vuodesta toiseen.


Ecco-malliston kengät sopivat jokaiseen jalkaan vauvasta vaariin, ja Ecco First -ensiaskelkengät ovat monen vanhemman valinta taaperon ensimmäiseksi jalkineeksi. Kasvava jalka tarvitsee tukea, ja myöhemmin Eccon lasten kengät takaavat kasvavalle jalalle tukea ja turvaa. Ecco Soft ja Ecco Irving ovat jo klassikon asemaan nousseita kävelykenkiä ja Ecco-työkengät takaavat jaloille mukavat oltavat myös työpäivän aikana. Kenkien lisäksi tänä päivänä Eccon valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat laukut, vyöt, lompakot ja kengännauhat.


Ecco-kengät ihastuttavat ajattoman klassisella tyylillään ja mukavalla muotoilullaan. Naisten ja miesten  Ecco-kengät löytyvät Kookengän myymälöiden valikoimista kautta maan. Jos ostat Ecco-kengät mieluummin netistä, klikkaa itsesi Kookengän verkkokauppaan. Muista kurkata myös verkkokaupan tarjoukset ja outlet, sillä laadukkaat Ecco-kengät alesta ovat todellinen löytö!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 48

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 48

Sivu:
  1. 1
  2. 2

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi