Ecco kengät netistä

Ecco naisten, miesten ja lasten kengät sopivat jokaiseen jalkaan. Eccon nilkkurit, saappaat, tennarit, ja ensiaskelkengät löydät Kookengän myymälöistä kautta maan.

Ecco kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
51 kpl tuotteita
Uusimmat
51 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Ecco kengät netistä

Ecco-kengät ja Ecco-sandaalit ovat klassikkokengät, jotka ovat erityisesti tunnettuja ergonomisesta muotoilusta ja mukavuudesta. Ecco-kengät ovat kotoisin Tanskasta, ja Ecco-merkki on perustettu jo vuonna 1963. Tänä päivänä Ecco-kengät ja Ecco-sandaalit ovat yhdet maailman tunnetuimmista kengistä.

 

Ecco on viime vuosina uudistanut valikoimaansa ja perinteisten Ecco-kenkien rinnalta löytyy nykyään laaja valikoima eri kenkämalleja. Ecco-nilkkurit, Ecco-talvikengät, Ecco-saappaat, Ecco-tennarit ja Ecco-lenkkarit kasvattavat koko ajan suosiotaan samalla, kun klassiset Ecco-kävelykengät ovat säilyttäneet tasaisen kannatuksen jo vuosia. Mukavuus ja tyylikäs ulkonäkö ovat kenkäfanien mieleen vuodesta toiseen.

 

Ecco-malliston kengät sopivat jokaiseen jalkaan vauvasta vaariin, ja Ecco First -ensiaskelkengät ovat monen vanhemman valinta taaperon ensimmäiseksi jalkineeksi. Kasvava jalka tarvitsee tukea, ja myöhemmin Eccon lasten kengät takaavat kasvavalle jalalle tukea ja turvaa. Ecco Soft ja Ecco Irving ovat jo klassikon asemaan nousseita kävelykenkiä ja Ecco-työkengät takaavat jaloille mukavat oltavat myös työpäivän aikana. Kenkien lisäksi tänä päivänä Eccon valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat laukut, vyöt, lompakot ja kengännauhat.

 

Ecco-kengät ihastuttavat ajattoman klassisella tyylillään ja mukavalla muotoilullaan. Naisten ja miesten Ecco-kengät löytyvät Kookengän myymälöiden valikoimista kautta maan. Jos ostat Ecco-kengät mieluummin netistä, klikkaa itsesi Kookengän verkkokauppaan. Muista kurkata myös verkkokaupan tarjoukset ja outlet, sillä laadukkaat Ecco-kengät alesta ovat todellinen löytö!

Sulje
Sulje