FILA kengät netistä

Fila naisten ja miesten tennarit tunnetaan ikonisesta logosta ja jykevästä muotoilusta, joka on ottanut vaikutteita 90-luvun tennarimuodista. Shoppaa Filan tennarit Kookengästä.

FILA kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
43 kpl tuotteita
Uusimmat
43 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

FILA kengät netistä

Italiassa vuonna 1911 perustettu katumuoti- ja urheilumerkki Fila on tehnyt näyttävän paluun muodin parrasvaloihin, kun 90-luvun vintageen ihastuneet muotivaikuttajat ovat viime vuosina ottaneet Filan omakseen.

Alkuaikoina alusvaatteet olivat Filan tärkein tuoteryhmä, mutta jo 70-luvulla painopiste siirtyi urheiluvaatteisiin tennistähti Björn Borgin siivittämänä. Samalla Filan suosio lähti kasvuun, ja brändin valikoimaan lisättiin Fila-vaatteiden lisäksi myös Fila-kengät.

Filan urheilulliset naisten ja miesten lenkkarit tunnetaan ikonisesta logosta ja jykevästä muotoilusta. Filan uudet tennarimallit naisille ja miehille ovat saaneet vaikutteita Filan 90-luvulla julkaisemista kengistä. Jo ikonin aseman saavuttanut Fila Disruptor -tennari julkaistiin alunperin vuonna 1996, ja se on yksi tunnetuimmista Filan tennareista. Mallin päivitetty versio, Fila Disruptor II, valittiin vuoden kengäksi vuonna 2018. Tämä sahalaitaisella pohjalla varustettu kenkä on tuttu näky maailman muotimetropolien kaduilla.

Filan lenkkareiden kanssa kaikki asuyhdistelmät ovat tällä hetkellä sallittuja. Voit yhdistää Fila naisten tennarit huoletta mekkojen, farkkujen, shortsien ja hameiden kanssa. Fila tennarit miehille sopivat loistavasti sekä farkkujen että rennompien housujen ja verkkareiden kanssa, mutta rohkeimmat ovat käyttäneet Filan miesten tennareita jopa puvunhousujen kanssa.

Tällä hetkellä valkoiset Filan tennarit ovat erityisen suositut, mutta Filan tennareita löytyy myös muissa väreissä, aina Filan sinipunaisella logolla koristeltuna. Logot ovat ysärimuodin keskiössä, ja Filan logo saa näkyä sekä vaatteissa että kengissä. Kaikki Filan tennarit ovat lisäksi tukevat ja mukavat jalassa, joten niillä kelpaa liikkua pitkiäkin aikoja ilman pelkoa jalkojen väsymisestä.

Shoppaa Filan tennarit Kookengästä, mutta ole nopea – Filan kengät viedään hyllyiltä nopeammin, kuin ehdit sanoa ysäri.

Sulje
Sulje