Gabor kengät netistä

Gabor tunnetaan erityisesti mukavista korkokengistä arkeen ja juhlaan, mutta Gaborin valikoimaan kuuluvat myös sandaalit ja ballerinat. Löydät ne Kookengästä!

Gabor kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
2 kpl tuotteita
Uusimmat
2 kpl tuotteita

Gabor kengät netistä

Gabor-kengät eivät esittelyjä kaipaa! Gabor on jo vuonna 1949 perustettu saksalainen perheyritys, joka on nykyisin yksi Euroopan tunnetuimmista kenkämerkeistä. Gaborin kengät ovat erittäin korkealaatuisia, ajattoman tyylikkäitä ja myös mukavia naisten kenkiä.

Laajasta Gabor-valikoimasta löytyy kengät moniin tilanteisiin ja vuodenaikoihin. Hillitty värimaailma ja klassinen muotoilu takaavat, että Gabor-kengät on helppo yhdistää erilaisiin asuihin vuodesta toiseen. Laadukkaat jalkineet kestävät hyvin aikaa ja käyttöä. Gabor-kenkiä voitkin käyttää huoletta useita vuosia.

Iso osa Gabor Footwear -valikoimasta on varustettu Gabor OptiFit -pohjallisilla. Pehmustettujen, irrotettavien Opti fit -nahkapohjallisen kanavat takaavat ilmankierron ja raikkaan ympäristön jaloille.

Kun säät sallivat, Gabor-kävelykengät ja avokkaat ovat täydellinen valinta. Voit valita jalkaasi myös Gabor-korkokengät, ovathan Gaborit mukavat jalassa myös korollisena versiona.  Klassiset mallit sopivat niin farkkujen, mekkojen kuin hameidenkin seuraksi. Viimeistele asu farkku- tai nahkatakilla ja aurinkolaseilla.

Kesäkuumalla on aika ottaa käyttöön Gabor-ballerinat ja Gabor-sandaalit. Korkkarit ja kiilakorkosandaalit korostavat jalan muotoa, ja sopivat hyvin mekkojen seuraksi. Kesän säväyttävin look syntyy kesäisestä kukkamekosta ja punaisista korkokengistä!

Sulje
Sulje