Högl-kengät

 

Högl on itävaltalainen naisten jalkinemerkki, jonka kenkiä on valmistettu jo vuodesta 1935 saakka. Högl-kengät tunnetaan laadukkaista materiaaleista, muodikkuudesta ja maksimaalisesta käyttömukavuudesta. Nykyään Högl on yksi maailman johtavista naisten jalkineiden valmistajista, ja Högl-kenkiä on myynnissä laatuun keskittyvissä kenkäkaupoissa ja premium-putiikeissa ympäri maailmaa.

 

Högl-avokkaat, Högl-ballerinat ja Högl-korkokengät ovat monen naisen luottoystävät. Ketjun slogan ”Look, feel, love” kuvaa hyvin naisen ja Högl-kenkien suhdetta. Kengät näyttävät hyvältä, tuntuvat hyvältä ja niitä on helppo rakastaa.

 

Oli kyseessä sitten söpöt naisten ballerinat, solkikengät tai todella korkeakorkoiset korkokengät, Högl-kengät on valmistettu mukavuudesta tinkimättä. Optimaalinen istuvuus, pehmeät materiaalit, joustavat kantaosat ja erityinen softline-pinta takaavat jaloille pehmeät olot.

 

Högl luottaa kenkiinsä klassiseen muotoiluun, jota maustetaan viimeisimmillä trendeillä. Onko sinun valintasi klassiset mustat avokkaat vai valitsetko ehkä herkullisen punaiset korkokengät? Trendien aallonharjalla matkustava taas valitsee naisten lakerikengät tai villin kukkakuosin.

 

Högl naisten kengät ovat taitava yhdistelmä yksityiskohtia, tyylikyyttä ja mukavuutta jaloille. Jo yli 80 vuoden kokemuksella!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

13 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

13 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi