Kangaroos-kengät

Kangaroos-kengät saivat alkunsa yksinkertaisesta neronleimauksesta, josta kuultuaan voi vain ihmetellä, miksi ei sitä itse keksinyt. Arkkitehti, ahkera juoksunharrastaja Bob Gamm kehitteli omaan käyttöönsä lenkkarit, joiden sivussa oli pieni vetoketjullinen tasku avainta ja paria kolikkoa varten. Idea muotoutui valmiiksi tuotteeksi vuonna 1979, ja tuota pikaa siitä tuli valtava hitti. Muutaman vuoden kuluttua Kangaroos-kenkäpareja myytiin USA:ssa jo 700 000 parin vauhtia kuukausittain. Tänä päivänä Kangaroos on maailmanlaajuinen brändi.

Kangaroos on alusta alkaen menestynyt myös teknisesti innovatiivisena vapaa-ajan jalkineena. Kengän pohjien joustavat ominaisuudet nostivat Kangaroos-brändin huippu-urheilijoiden suosioon, ja Kangaroos-kengät miellyttävät myös toista vaativaa käyttäjäkuntaa: lapsia.

Kangaroos-valikoima lapselle kattaa niin sporttiset lenkkarit, matala- ja korkeavartiset tennarit, mukavat sandaalit, tukevat välikausikengät kuin lämpimät talvikengät. Paitsi kätevistä tarrakiinnityksistä, lasten Kangaroos-kengät tunnetaan näyttävistä yksityiskohdistaan – pirteistä väreistä, joustavista lenkkiosista, koristesaumoista ja rei’ityksistä. Lasten Kangaroos Kangashine -kengät kimaltavat kauttaaltaan, sillä nämä matalavartiset tennarit ovat pintamateriaaliltaan hopeanhohtoista tekstiiliä.

Valitse laadukkaat ja rennon tyylikkäät Kangaroos-kengät lapsille eri käyttötarpeisiin ja vuodenaikoihin Kookengän valikoimasta.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

8 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

8 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi