Kangaroos kengät netistä

Kangaroos lasten valikoimasta löydät lenkkarit, matala- ja korkeavartiset tennarit, mukavat sandaalit, tukevat välikausikengät ja lämpimät talvikengät.

Kangaroos kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
22 kpl tuotteita
Uusimmat
22 kpl tuotteita

Kangaroos kengät netistä

Kangaroos-kengät saivat alkunsa yksinkertaisesta neronleimauksesta, josta kuultuaan voi vain ihmetellä, miksi ei sitä itse keksinyt. Arkkitehti, ahkera juoksuharrastaja Bob Gamm kehitteli omaan käyttöönsä lenkkarit, joiden sivussa oli pieni vetoketjullinen tasku avainta ja paria kolikkoa varten. Idea muotoutui valmiiksi tuotteeksi vuonna 1979, ja tuota pikaa siitä tuli valtava hitti. Muutaman vuoden kuluttua Kangaroos-kenkäpareja myytiin USA:ssa jo 700 000 parin vauhtia kuukausittain. Tänä päivänä Kangaroos on maailmanlaajuinen brändi.

Kangaroos on alusta alkaen menestynyt myös teknisesti innovatiivisena vapaa-ajan kenkänä. Kengänpohjien joustavat ominaisuudet nostivat Kangaroos-brändin huippu-urheilijoiden suosioon, ja Kangaroos-kengät miellyttävät myös toista vaativaa käyttäjäkuntaa: lapsia.

Kangaroos-valikoima lapselle kattaa niin sporttiset lenkkarit, matala- ja korkeavartiset tennarit, mukavat sandaalit, tukevat välikausikengät kuin lämpimät talvikengät. Paitsi kätevistä tarrakiinnityksistä, lasten Kangaroos-kengät tunnetaan näyttävistä yksityiskohdistaan – pirteistä väreistä, joustavista lenkkiosista, koristesaumoista ja rei’ityksistä. Lasten Kangaroos Kangashine -kengät kimaltavat kauttaaltaan, sillä nämä matalavartiset tennarit ovat pintamateriaaliltaan hopeanhohtoista tekstiiliä.

Valitse laadukkaat ja rennon tyylikkäät Kangaroos-kengät lapsille eri käyttötarpeisiin ja vuodenaikoihin Kookengän valikoimasta.

Sulje
Sulje