Legero-kengät

Legero on keveistä ja ainutlaatuisen mukavista jalkineistaan kuuluisa itävaltalainen laatumerkki. Vuonna 1872 perustettu Legero on perheyritys, jonka keskuspaikkana on Grazin kaupunki. Paitsi lippulaivatuote eli Legero-kengät, yhtiöllä on johdettavanaan toinenkin iso brändi: Superfit-kenkämerkki. Yhtiön eri puolilla maailmaa sijaitsevissa toimipaikoissa valmistuu yli 6 miljoonaa Legero-kenkäparia vuosittain.


Legero-kengät ovat käyttömukavuutta ja modernia linjakkuutta arvostavien käyttäjien suosiossa. Laadukkaat ja kestävät materiaalit, kuten tekstiili, nupukki ja nahka, ovat yhteistä koko valikoimalle.


Säänkestävyys korostuu erityisesti Gore Tex -teknologialla varustetuissa Legero-kengissä. Irrotettavat sisäpohjat sekä joustavat, samalla tukevasti pitävät ulkopohjat ovat loistavia ominaisuuksia vaikkapa naisten Legero Gore Tex -nilkkureissa. Sandaalit ja tennarit, tai nilkkurit, kävelykengät ja talvikengät – sopiva Legero-kenkä löytyy joka vuodenaikaan.


Itävallassa ymmärretään käytännöllisyyden ja innovatiivisuuden päälle: Legero-kengät ovat juuri sellaiset jalkineet, joiden pehmeys ja mukavuus saa askeleet tuntumaan huomaamattoman kevyiltä. Kuin ei olisi kenkiä jalassa laisinkaan!


Legeron mallistossa on myös runsaasti vaihtoehtoja, joissa on G-lesti eli leveä lesti, joka on hieman tilavampi malli kuin monilla muilla eteläeurooppalaisilla valmistajilla. Leveälestisiä suosikkeja ovat esimerkiksi naisten kävelykengät Legero 818 ja Legero 820.


Kookenkä tarjoaa naisten Legero-kengät, joilla on nautinto kävellä. Valitse Legerot – vaikkapa tennarit, nilkkurit, sandaalit tai saappaat – ja kokeile itse!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

12 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

12 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi