Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Legero kengät netistä

Legero on tunnettu keveistä ja mukavista kengistä. Kookengän valikoimasta löydät Legeron sandaalit, tennarit, nilkkurit, kävelykengät ja talvikengät.

Legero kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
28 kpl tuotteita
Uusimmat
28 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Legero kengät netistä

Legero on keveistä ja ainutlaatuisen mukavista jalkineistaan kuuluisa itävaltalainen laatumerkki. Vuonna 1872 perustettu Legero on perheyritys, jonka keskuspaikkana on Grazin kaupunki. Paitsi lippulaivatuote eli Legero-kengät, yhtiöllä on johdettavanaan toinenkin iso brändi: Superfit-kenkämerkki. Yhtiön eri puolilla maailmaa sijaitsevissa toimipaikoissa valmistuu yli 6 miljoonaa Legero-kenkäparia vuosittain.

Legero-kengät ovat käyttömukavuutta ja modernia linjakkuutta arvostavien käyttäjien suosiossa. Laadukkaat ja kestävät materiaalit, kuten tekstiili, nupukki ja nahka, ovat yhteistä koko valikoimalle.

Säänkestävyys korostuu erityisesti Gore-Tex-teknologialla varustetuissa Legero-kengissä. Irroitettavat sisäpohjat sekä joustavat, samalla tukevasti pitävät ulkopohjat ovat loistavia ominaisuuksia vaikkapa naisten Legero Gore-Tex -nilkkureissa. Sandaalit ja tennarit, tai nilkkurit, kävelykengät ja talvikengät – sopiva Legero-kenkä löytyy joka vuodenaikaan.

Itävallassa ymmärretään käytännöllisyyden ja innovatiivisuuden päälle: Legero-kengät ovat juuri sellaiset jalkineet, joiden pehmeys ja mukavuus saa askeleet tuntumaan huomaamattoman kevyiltä. Kuin ei olisi kenkiä jalassa lainkaan!

Legeron mallistossa on myös runsaasti vaihtoehtoja, joissa on G-lesti eli leveä lesti, joka on hieman tilavampi malli kuin monilla muilla eteläeurooppalaisilla valmistajilla. Leveälestisiä suosikkeja ovat esimerkiksi naisten kävelykengät Legero 818 ja Legero 820.

Kookenkä tarjoaa naisten Legero-kengät, joilla on nautinto kävellä. Valitse Legerot – vaikkapa tennarit, nilkkurit, sandaalit tai saappaat – ja kokeile itse!

Sulje
Sulje