Otz kengät netistä

OTZ-kengät ovat sekä ergonomiset että trendikkäät. Antimikrobisen korkkipohjallisen ansiosta OTZ-kengät muuttuvat käytössä vain mukavammaksi.

Otz kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
9 kpl tuotteita
Uusimmat
9 kpl tuotteita

Otz kengät netistä

Kun trendikkyyden ja ergonomisuuden mainiosti yhdistävät OTZ-kengät lanseerattiin vuonna 2009 Kaliforniassa, valmistajayritys OTZ Shoes kertoi innoituksensa löytyneen melkoisen matkan ja ajan päästä.

Tirolissa korkealta Alppien vuoristosta löydetty jäämies Ötzi, todellinen superjulkkis 5 300 vuoden takaa, on antanut paljon ainutlaatuista tietoa kivikauden ihmisestä – ja esitellyt maailman vanhimmat kengät. Siinä missä Ötzi-kengät sisälsivät vedenpitäväksi rasvattua karhun- ja peurannahkaa, puunkuorta ja heinää, meidän nykyihmisten iloksi OTZ valmistaa Espadrille-kengät laadukkaasta nahasta tai ryhdikkäästä pellavasta sekä korkista ja kumista.

OTZ-kengät on tehty tuntumaan ja näyttämään hyvältä, myös eettiseltä kannalta. Luonnonmukaiset materiaalit hankitaan vastuullisilta tuottajilta, ja nahkaiset espadrillot valmistetaan ainoastaan lihantuotannon yhteydessä kertyvistä nahoista.

Hengittävät ja antimikrobisten ominaisuuksiensa ansiosta raikkaana pysyvät OTZ-kengät ovat miellyttävät käyttää myös ilman sukkia. Helppohoitoiset OTZ Espadrille -pellavakengät voi laittaa jopa konepesuun. Kaikki OTZ-jalkineet ovat pohjistaan kuvioitua ja luistamatonta kumia, jossa on mukana kestävyyttä entisestään lisäävää juuttia.

Sekä kangaskengät että nahkaiset espadrillot kannattaa hankkia mahdollisimman napakasti sopivassa koossa, sillä joustavan materiaalin ansiosta kasvunvaraa ei tarvita. Kaikki OTZ-kengät sisältävät irrotettavan ja antimikrobisen CorkCushion-korkkipohjallisen, jota on sovittaessa helppo verrata omaan jalkaan – pohjallisen näet kannattaa olla mahdollisimman samankokoinen jalan kanssa. Korkkipohjallinen muotoutuu käytön myötä jalkaa myötäileväksi. OTZ-kengät muuttuvat sitä mukavammiksi, mitä enemmän niitä käytät!

Mukavat ja käytännölliset OTZ-kengät ovat saatavissa monissa upeissa väreissä mustikasta aina unikonpunaiseen tai fuksiaan. Valitse omasi Kookengästä.

Sulje
Sulje