Palladium-kengät

Palladium-kengät näkivät päivänvalon jo vuonna 1947. Palladium on ranskalainen yritys, joka on jo lähes 100 vuotta vanha. Palladium perustettiin vuonna 1920, ja alun perin yritys valmisti kumisia renkaita lentoteollisuuden tarpeisiin. Toisen maailmansodan loputtua kysyntä lentokoneiden renkaille romahti, joten Palladium päätti hyödyntää osaamistaan kenkien valmistuksessa. Näin syntyivät Palladium-kengät.

 

Yritys avasi tehtaan Pont De Cheru´n kaupunkiin Ranskaan ja alkoi valmistaa kenkiä, jotka olivat kestäviä ja täysin vedenpitäviä. Vuonna 1947 syntyi nyt jo legendaksi muodostunut Palladium Pampa Boot, joka käytännöllisyytensä, kestävyytensä ja mukavuutensa ansiosta ansaitsi paikkansa Ranskan muukalaislegioonan jäsenten jaloissa. Pikkuhiljaa Palladiumien maine kasvoi ja kengät löysivät tiensä nuorten suosioon. 1990-luvun alkupuolella Pampan suosio räjähti ja kenkiä myytiin yli miljoona paria vuoden aikana.

 

Suurin osa Palladium-kengistä on eri versioita legendaarisesta Pampa-kengästä. Nykyisin perinteisin versio kengästä kulkee nimellä Pampa Hi, ja se on valmistettu kulutusta kestävästä kankaasta tai nahasta. Kengän viimeistelevät paksu traktoripohja ja varpaita suojaava kumiosa. Näissä kengissä voit yhtä hyvin vaeltaa niin asvalttiviidakossa kuin vaikka kylmässä erämaassa, sillä kengät kestävät ääriolosuhteita äärimäisen hyvin.

 

Vuonna 2009 Palladium uudisti mallistoaan ja lisäsi valikoimaan modernimpia kankaita ja kuoseja, sekä leikkisiä yksityiskohtia, kuten Pampa Hi Knit kengistä löytyvä neulottu varren reuna.  Mallistoa on laajennettu myös kokonaan uusilla malleilla kuten Pampasport ja Pallabosse.


Palladium-kengät ovat yhä tänä päivänä yhtä laadukkaita kuin 70 vuotta sitten. Pitkä kokemus yhdistettynä uusiin, moderneihin materiaaleihin ja valmistustekniikoihin takaavat, että Palladium-kengät kestävät käytössä pitkään. Laadukkaat ja muodikkaat Palladium-kengät löydät Kookengän valikoimasta. 

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

25 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

25 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi