Panama Jack kengät netistä

Kun haluat olla samanaikaisesti tyylikäs ja eettinen, valintasi ovat Panama Jack -kengät. Panama Jack -nilkkurit, -nauhakengät, -saappaat ja muut mallit löydät Kookengästä.

Panama Jack kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
3 kpl tuotteita
Uusimmat
3 kpl tuotteita

Panama Jack kengät netistä

Panama Jack on espanjalainen kenkämerkki, joka valmistaa korkealaatuisia ja kestäviä jalkineita. Panama Jack -kengät ovat erittäin hyvin kulutusta kestävät kengät, jotka sopivat loistavasti pohjoisen vaihteleviin sääoloihin – liikuit sitten luonnossa patikoiden tai kaupunkien kaduilla.

Panama Jack -kenkien tarina alkoi vuonna 1989, jolloin Antonio Vicente valmisti ensimmäiset Panama Jack -nahkakengät Elchen kaupungissa, Alicanten maakunnassa Espanjassa. Panama Jack -kengät valmistetaan yhä tänä päivänä Espanjassa isolta osin käsityönä ja laatua kunnioittaen.

Panama Jack on yrityksen perustamisesta alkaen osallistunut aktiivisesti ympäristönsuojeluun ja kehitystyöhön ympäri maailmaa. Yrityksessä panostetaan niin omien työntekijöiden kuin myös tuottajien hyvinvointiin. Osa kenkien valmistukseen tarvittavasta energiasta saadaan aurinkoenergiasta, ja yritys tukee erilaisin toimin paikallista tuotantoa ja kestävää kehitystä.

Panama Jack -nilkkurit ovat yrityksen tunnetuin tuote. Kenkiä löytyy niin nahkaisena kuin nupukkinahkaisenakin, yleensä maanläheisissä eri ruskean sävyissä. Pohjat ovat kestävää kumia, joissa on hyvä pito liukkaallakin säällä. Kengän voi myös valita ilman vuorta tai lämpimällä vuorella varustettuna. Vuorelliset Panama Jack -talvikengät ovat oiva valinta Suomen talveen.

Miesten Panama Jack -mallisto tarjoaa malleja aina sandaaleista nauhakenkiin ja saappaisiin. Naisten Panama Jack -kengät voivat olla tyylikkäät nilkkurit, käytännölliset saappaat tai mukavat sandaalit, kuten Panama Jack Julia. Laadukkaat materiaalit ja ajaton muotoilu takaavat, että Panama Jack -jalkineet on helppo yhdistää eri asuihin.

Kun haluat olla samanaikaisesti tyylikäs ja eettinen, valitse Panama Jack -kengät. Laajan valikoiman Panama Jack -kenkiä löydät Kookengästä

Sulje
Sulje