Pomar-kengät

Pomar-kengät ovat suomalainen laatutuote. Pomar-kenkiä on valmistettu jo yli viisikymmentä vuotta asiantuntevissa käsissä laadukkaista materiaaleista Pomarfin-yrityksen toimesta. Pomarfin Oy perustettiin Pomarkussa 1960 ja se toimii edelleen perheyrityksenä.

 

Pomarin tarina alkaa lastenkenkien valmistuksesta, josta tuotantoa laajennettiin aamutossuihin ja miesten kenkiin. 1970-luvulla mukaan lisättiin Pomar naisten kengät. Samoihin aikoihin syntyi myös Pomarin tunnetuin tuote - jokamiehen Pomarfin-Pehmis. Pehmis oli pitkään Suomen myydyin kenkä, ja niitä on valmistettu vuosien varrella yli miljoona paria.

 

Kaunis pohjolan luonto ja sen neljä vaihtuvaa vuodenaikaa toimivat innoittajana Pomar-kengille. Tyylikkään ulkonäön lisäksi Pomar-kengät toimivat loistavasti Suomen vaihtelevissa syksy- ja talviolosuhteissa huolellisesti suunniteltujen ominaisuuksiensa vuoksi. Pomar-nilkkurit ja Pomar-talvikengät on varustettu GRIP+- ja ANTI-SLIP-pitopohjilla ja lämpimällä vuorella. Pomar-mallistojen tyylikäs muotokieli ja selkeä tyyli on luotu pohjoismaiseen elämäntapaan.

 

Pomar gore tex -nilkkurit on varustettu GORE-TEX-suojauksella, joka varmistaa Pomar-kenkien vedenpitävyyden ja hengittävyyden. Gore-tex-kengät toimivat hyvin niin kostealla kuin kylmälläkin säällä, ja niiden hengittävä tekniikka pitää jalat kuivina ja lämpiminä. Suosittuja Pomarin gore-tex-malleja ovat Pomar Orto ja Pomar Varpu. GORE-TEX® -lisenssin Pomarfin Oy sai ensimmäisenä suomalaisena kenkävalmistajana jo vuonna 1994. Pomarilla on siis jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemus gore tex -jalkineiden valmistuksesta.

 

Pomar-kengät valmistetaan lähituotantona Euroopassa. Pomarille on tärkeää vastuullinen toiminta, johon kuuluu olennaisesti kenkien valmistus lähellä, hyvät työolot, tuotteiden turvallisuus ja tekemisen haitallisten ympäristövaikutusten minimointi.

 

Pomar-kengät yhdistävät onnistuneesti käyttömukavuutta, kauneutta, istuvuutta ja laadukkaita materiaaleja. Laadukkaat, kotimaiset Pomar-kengät löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 33

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 33

Sivu:
  1. 1
  2. 2

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi