Puma-kengät

Vuonna 1948 urheilukenkiä valmistavien Dasslerin veljesten tiet erosivat, ja loppu on urheilullisten lifestyle-brändien historiaa. Adi-nimellä tunnettu Adolf-veli keskittyi luotsaamaan Adidas-yhtiötä, ja Rudolf ”Rudi” Dassler puolestaan perusti Puma-tuotemerkin, joka tunnetaan urheiluvaatteistaan ja -varusteistaan mutta ennen kaikkea urheilujalkineistaan. Puma-kengät, etenkin jalkapallokengät, sisäpelikengät ja juoksukengät, viihtyvät urheilun supertähtienkin jalassa, ja suuri yleisö saa nauttia myös valtavasta valikoimasta kaikkeen vapaa-aikaan ja trendikkääseen katumuotiin suunniteltuja Puma-kenkiä.

Puma-tennarit, sekä korkeavartiset että matalavartiset mallit, platform-tyylisinä tai matalammalla ja joustavalla pohjalla ovat niin naisten, miesten kuin lasten suosikkeja. Esimerkiksi matalavartiset naisten Puma Vikky Platform- ja Puma Smash Platform -tennarit sekä korkeavartiset Puma Desierto Sneaker -tennarit ovat moneen tyyliin ja vapaa-ajan viettoon sopivia vaihtoehtoja, joista ei katu-uskottavuutta puutu.

Jämerämpiin käyttötarpeisiin ja viileämpiinkin keleihin passelit Puma-kengät on helppo löytää. Miesten Puma-talvikengät, naisten Puma-saappaat ja kaikenikäisiä miellyttävät Puma-talvilenkkarit ovat kylmän vuodenajan Puma-kengät parhaasta päästä. Gore Texillä varustetut, nahkaiset Puma-tennarit ovat paitsi mukavan kevyet, myös pitävät jalat kuivina ja lämpiminä. Puma-työkengät ovat tukevuudestaan huolimatta joustavat ja hengittävät.

Rennon tyylikkäät Puma-kengät vapaa-ajan moneen menoon löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

14 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

14 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi