Puma kengät netistä

Rennon tyylikkäät Puma-tennarit tuovat sporttisen vivahteen asuun kuin asuun. Hanki omat Puma naisten ja miesten kengät kätevästi lähimmästä Kookengästä.

Puma kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
25 kpl tuotteita
Uusimmat
25 kpl tuotteita

Puma kengät netistä

Vuonna 1948 urheilukenkiä valmistavien Dasslerin veljesten tiet erosivat, ja loppu on urheilullisten lifestyle-brändien historiaa. Adi-nimellä tunnettu Adolf-veli keskittyi luotsaamaan Adidas-yhtiötä, ja Rudolf ”Rudi” Dassler puolestaan perusti Puma-tuotemerkin, joka tunnetaan urheiluvaatteistaan ja -varusteistaan mutta ennen kaikkea urheilujalkineistaan. Puma-kengät, etenkin jalkapallokengät, sisäpelikengät ja juoksukengät, viihtyvät urheilun supertähtienkin jalassa, ja suuri yleisö saa nauttia myös valtavasta valikoimasta kaikkeen vapaa-aikaan ja trendikkääseen katumuotiin suunniteltuja Puma-kenkiä.

Puma-tennarit, sekä korkeavartiset että matalavartiset mallit, platform-tyylisinä tai matalammalla ja joustavalla pohjalla ovat niin naisten, miesten kuin lastenkin suosikkeja. Esimerkiksi matalavartiset naisten Puma Vikky Platform- ja Puma Smash Platform -tennarit sekä korkeavartiset Puma Desierto Sneaker -tennarit ovat moneen tyyliin ja vapaa-ajan viettoon sopivia vaihtoehtoja, joista ei katu-uskottavuutta puutu.

Järeämpiin käyttötarpeisiin ja viileämpiinkin keleihin passelit Puma-kengät on helppo löytää. Miesten Puma-talvikengät, naisten Puma-saappaat ja kaikenikäisiä miellyttävät Puma-talvilenkkarit ovat kylmän vuodenajan Puma-kengät parhaasta päästä. Gore Texillä varustetut, nahkaiset Puma-tennarit ovat paitsi mukavan kevyet, myös pitävät jalat kuivina ja lämpiminä. Puma-työkengät ovat tukevuudestaan huolimatta joustavat ja hengittävät.

Rennon tyylikkäät Puma-kengät vapaa-ajan moneen menoon löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Sulje
Sulje