Rieker-kengät

Jo vuonna 1874 Saksan Schwarzwaldissa perustettu Rieker on alusta asti niittänyt mainetta korkealaatuisena kenkämerkkinä, ja tänäkin päivänä Rieker on yksi Keski-Euroopan suosituimmista jalkinevalmistajista. Rieker-yhtiö on perheyritys, joka on kasvanut ja kansainvälistynyt huimaa vauhtia. Tyyliltään muodikkaat ja äärimmäisen mukavat Rieker-kengät ovat jo käsite eri puolilla maailmaa.

Rieker-valikoima tarjoaa runsaasti erilaisia kenkävaihtoehtoja niin naisille kuin miehille sekä eri-ikäisille mukavien kenkien ystäville. Kaikkiin tilanteisiin ja asuihin löytyy aina sopiva malli – vaikkapa jämäkät Rieker-talvikengät, strasseilla koristellut Rieker-sandaalit, linjakkaat Rieker-nilkkurit ja asialliset loaferit, puhumattakaan trendinimistä kuten miesten Rieker Ron -kävelykengät ja Rieker Maurice -juhlakengät, naisten Rieker Anika -tennarit ja Rieker Eike -nilkkurit sekä nuorille suunnitellun RiekerTeens-kokoelman sähäkät vaihtoehdot. Fashion by Rieker merkitsee sitä, että tyylikkyys ja miellyttävä istuvuus onnistuvat mainiosti yhdistymään samoissa kengissä.


Innovatiivisen Rieker Antistress -teknologian ansiosta Rieker-kengät ovat kevyitä, joustavia ja vaimentavat tärähdyksiä koko pohjan alueella. Jalka saa tukea ja tilaa juuri siten kuin on tarpeen. Kenkien laadukkaat materiaalit takaavat jalkineiden hyvän hengittävyyden ja erinomaisen kestävyyden. Lukuisat Riekerin kengät Antistress-ominaisuuksineen ovat jo klassikkoja, muun muassa naisten mallit Rieker Doris, Rieker Fanni ja Rieker Mariah.


Löydä mieleisesi Rieker-kengät Kookengän valikoimasta, ja nauti koko päivän ajan kevyistä askelista ja vapaasta liikkumisesta. 

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 86

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 86

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi