Sievi-kengät

Kotimaiset Sievi-kengät ovat tunnettuja laadustaan ja mukavuudestaan. Sievi-työkengät ja Sievi-turvakengät ovat tuttuja monille töiden parista, mutta Sieviltä löytyy myös laaja valikoima kenkiä vapaa-aikaan. Sievi-kengät on suunniteltu Suomessa suomalaisiin jalkoihin sopiviksi. Sievin kaikki tuotteet myös valmistetaan Suomessa ja Sieviltä löytyykin Avainlippu-tunnustus.

 

Sievin jalkine on perustettu jo vuonna 1951 nimensä mukaisesti Sievin kuntaan. Alkuvuosina Sievin päätuote oli kumiteräsaapas, joka oli tuohon aikaan suosittu työ- ja yleisjalkine. Sievi-kumisaappaat nousivat nopeasti suureen suosioon ja jo vuosikymmenen loppuun mennessä yritys oli kasvattanut kokoaan ja valikoimaansa. 1970-luvulla valikoimaan lisättiin turvakengät, jotka ovat nykyisin yksi Sievin tunnetuimpia tuotteita, niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

 

Sievin arvot ovat turvallisuus, innovatiivisuus, luotettavuus ja tehokkuus. Sievin Jalkine on myös ottanut käyttöönsä ensimmäisenä eurooppalaisena kenkätehtaana ISO 14001 -standardin, jonka mukaisesti Sievin jalkine noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen mukaisia toimintatapoja, joihin lukeutuvat muun muassa veden ja raaka-aineiden käytön optimoiminen ja jätekuormituksen minimointi.

 

Sievin vapaa-ajan valikoimasta löytyy jalkineita niin miehille kuin naisille. Sievin maiharit, kävelykengät, talvikengät ja nilkkurit ovat luotettava valinta, sillä Sievin vapaa-ajan kengissä on samankaltaisia ominaisuuksia kuin kovaan käyttöön tarkoitetuissa ammattijalkineissakin.

 

Pehmeät jalkaan mukautuvat pohjat, tukevat lestit ja vaihteleviin oloihin suunnitellut laadukkaat pintamateriaalit takaavat jaloille mukavat oltavat.  Laadukkaat Sievi-kengät löydät Kookengästä!

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

12 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

12 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi