Skechers-kengät

 

Skechers-kengät ovat huippusuosittuja ympäri maailman. Skechers perustettiin vuonna 1992 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Nykyisin Skechers on yksi maailman isoimmista kenkäbrändeistä. Skechersin ydintuotteita ovat sporttiset vapaa-ajan kengät, jotka samanaikaisesti ovat mukavat ja ergonomiset jalassa. Todella laajaan valikoimaan kuuluu myös juoksukenkiä, kävelykenkiä, golfkenkiä sekä salikenkiä miehille että naisille. Skechers lasten kengät ovat myös erittäin suosittuja.

 

Skechersin suosion takana on niiden mukavuus ja istuvuus. Skechersillä tehdään paljon teknologiakehitystä, ja uusia innovaatioita hyödynnetään kenkien materiaaleissa. Lopputuloksena on syntynyt monia ergonomisia kenkämalleja, kuten Skechers Go Walk Sport ja Skechers Goga-Max.

 

Skechers-lenkkarit ja muut Skechers-kengät ovat usein varusteltu joustavilla Skechers Memory Foam -pohjallisilla. Jalan linjojen mukaan muovautuva pohjallinen pitää jalan hyvin paikallaan liikunnan ja kävelyn tuoksinnassa. Myös Skechers-ballerinat ovat tunnettuja mukavuudestaan!

 

Skechers naisten kengät sekä Skechersit miehille ja lapsille löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.  

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

18 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

18 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi