Skechers kengät netistä

Skechers-kenkien suosio perustuu niiden mukavuuteen. Kookengästä löydät Skechersin lenkkarit, ballerinat ja muut kengät mukavilla Skechers Memory Foam -pohjallisilla – tervetuloa tutustumaan!

Skechers kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
101 kpl tuotteita
Uusimmat
101 kpl tuotteita

Skechers kengät netistä

Skechers-kengät ovat huippusuosittuja ympäri maailman. Skechers perustettiin vuonna 1992 Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Nykyisin Skechers on yksi maailman suurimmista kenkäbrändeistä. Skechersin ydintuotteita ovat sporttiset vapaa-ajan kengät, jotka ovat mukavat ja ergonomiset jalassa. Todella laajaan valikoimaan kuuluu myös juoksukenkiä, kävelykenkiä, golfkenkiä sekä salikenkiä miehille että naisille. Skechers lasten kengät ovat myös erittäin suosittuja.

Skechersin suosion takana on niiden mukavuus ja istuvuus. Skechersillä tehdään paljon teknologiakehitystä, ja uusia innovaatioita hyödynnetään kenkien materiaaleissa. Lopputuloksena on syntynyt monia ergonomisia kenkämalleja, kuten Skechers Go Walk Sport ja Skechers Goga-Max.

Skechers-lenkkarit ja muut Skechers-kengät ovat usein varusteltu joustavilla Skechers Memory Foam -pohjallisilla. Jalan linjojen mukaan muotoutuva pohjallinen pitää jalan hyvin paikallaan liikunnan ja kävelyn tuoksinassa. Myös Skechers-ballerinat ovat tunnettuja mukavuudestaan!

Skechers naisten kengät sekä Skechersit miehille ja lapsille löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta. 

Sulje
Sulje