Superfit kengät netistä

Superfit valmistaa laadukkaita lastenkenkiä. Kookengän laajasta Superfit-valikoimasta löydät sandaaleja, ulkokenkiä, talvikenkiä, lenkkareita ja ensiaskelkenkiä perheen pienimmille.

Superfit kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
39 kpl tuotteita
Uusimmat
39 kpl tuotteita

Superfit kengät netistä

Superfit-kengät ovat monen lapsen ensimmäiset kengät. Superfit on itävaltalainen merkki ja nykyisin kenkiä myydään jo yli 45 maassa. Superfit onkin yksi suurimmista lastenkenkävalmistajista. Superfit-lenkkarit ja merkin muut kengät ovat tunnettuja moderneista ja värikkäistä kuvioista ja lapsen jalkaan sopivasta ergonomiasta. 

Superfit-valikoimasta löytyy lapsille kengät joka lähtöön; urheilutossuja, sandaaleja ja ulkokenkiä sekä myös ensiaskelkenkiä kaikkein pienimmille jaloille. Pienet ja kasvavat jalat asettavat kengille omat haasteensa, sillä ensiaskelkenkien tulee olla pehmeät, tarpeeksi tilavat ja varsien on hyvä olla korkeat. Superfit lasten jalkineet ovat suunniteltu niin, että taaperon nilkka ja muu jalka pysyvät tuettuina, jolloin ensiaskelten opettelu on turvallista ja hauskaa.

Lasten kengät – etenkin lasten talvikengät ­– joutuvat usein kovalle koetukselle, sillä kengät jalassa liikutaan paljon erilaisissa olosuhteissa. Superfit Goretex-kengät ja Superfit-talvikengät suojaavat lapsen jalkoja myös märissä ja kylmissä olosuhteissa. Pehmeät Superfit-sandaalit ja kangaskengät taas sopivat kesään, kun pikkujalat viihtyvät ilman sukkia. Superfit-lenkkarit ja tennarit sopivat aktiiviseen menoon, kouluun ja vapaa-aikaan.

Monissa Superfit-kengissä on helppo tarrakiinnitys ja hauska, värikäs kuviointi, joiden ansiosta lapsen on helppoa ja hauskaa opetella kenkien pukemista ja käyttöä. Kookengän myymälöissä ja verkkokaupassa on tarjolla paljon Superfit-kenkiä, jotka ovat mukavia ja tyylikkäitä. Nämä söpöt kengät piristävät lapsen kuin lapsen päivää.

Sulje
Sulje