Tamaris-kengät

 

Tamaris on naisten kenkämerkki, jossa yhdistyvät trendikäs suunnittelu, naisellisuus ja laaja valikoima. Tamaris-kengät sopivat eri tyyleihin ja moniin eri tilanteisiin. Klassista muotoilua tai viimeisintä muotia, Tamaris-kenkävalikoimasta löydät etsimäsi!

 

Tamaris-korkokengät jalassa astelet mukavasti. Valitse koron korkeus fiiliksen ja tilaisuuden mukaan. Punaiset korkokengät herättävät huomiota kun taas kiilakorkokengät luovat maanläheisemmän tyylin. Tamaris-nilkkurit jalassa otat kaupungin kadut haltuun, materiaaliksi voit valita klassisen nahan tai hienostunen mokan. Tamaris-saappaat ja Tamaris-talvikengät auttavat jalkoja selviytymään haastavistakin keleistä ja Tamaris-ballerinat ja avokkaat jalassa kesän lämpö tuntuu entistäkin ihanammalta.

 

Euroopan tunnetuimpiin brändeihin lukeutuva, saksalaislähtöinen Tamaris on naisellisen tyylin todellinen edelläkävijä: Tamarisin naisten kengät ovat aina tyylikkäät varustettuna särmikkäillä yksityiskohdilla.

 

Klassisimpien mallien, kuten Tamaris-tennarien lisäksi valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös rohkeille pukeutujille. Tamaris-ylipolvensaappaat ja Tamaris-loaferit ovat esimerkkejä kenkämalleista, jotka seuraavat viimeisimpiä muotituulia.

 

Laajan valikoiman Tamarisin naisten kenkiä löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 89

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

Tuotteet 1-32 / 89

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi