Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Tamaris kengät netistä

Tamaris on muodikkaan naisen merkki. Kookengästä löydät Tamaris-kengät joka lähtöön: korkokengät, nilkkurit, saappaat, talvikengät, tennarit ja ballerinat.

Tamaris kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
103 kpl tuotteita
Uusimmat
103 kpl tuotteita

Ei yhtään hakutulosta valituilla rajauksilla

Loading icon

Tamaris kengät netistä

Tamaris on naisten kenkämerkki, jossa yhdistyvät trendikäs suunnittelu, naisellisuus ja laaja valikoima. Tamaris-kengät sopivat eri tyyleihin ja moniin eri tilanteisiin. Klassista muotoilua tai viimeisintä muotia, Tamaris-kenkävalikoimasta löydät etsimäsi!

Tamaris-korkokengät jalassa astelet mukavasti. Valitse koron korkeus fiiliksen ja tilaisuuden mukaan. Punaiset korkokengät herättävät huomiota kun taas kiilakorkokengät luovat maanläheisemmän tyylin. Tamaris-nilkkurit jalassa otat kaupungin kadut haltuun, materiaaliksi voit valita klassisen nahan tai hienostuneen mokan. Tamaris-saappaat ja Tamaris-talvikengät auttavat jalkoja selviytymään haastavistakin keleistä ja Tamaris-ballerinat ja avokkaat jalassa kesän lämpö tuntuu entistäkin ihanammalta.

Euroopan tunnetuimpiin brändeihin lukeutuva, saksalaislähtöinen Tamaris on naisellisen tyylin todellinen edelläkävijä: Tamarisin naisten kengät ovat aina tyylikkäät varustettuna särmikkäillä yksityiskohdilla.

Klassisimpien mallien, kuten Tamaris-tennarien lisäksi valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös rohkeille pukeutujille. Tamaris-ylipolvensaappaat ja Tamaris-loaferit ovat esimerkkejä kenkämalleista, jotka seuraavat viimeisimpiä muotituulia.

Laajan valikoiman Tamarisin naisten kenkiä löydät Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta.

Sulje
Sulje