Timberland-kengät

Timberland-kengät ovat todelliset klassikkokengät. Timberland perustettiin jo vuonna 1952 Abingtonissa, Massachusetin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Vuonna 1965 yritys esitteli uuden tekniikan, jonka avulla nahkakengistä saatiin tehtyä vedenkestävät.

 

Legendaarinen Timberland-maihari – Timberland 6 inch premium – näki päivävalon vuonna 1973. Kenkä saavutti välittömän ja laajan suosion: työkengäksi tarkoitettuun Timberland bootiin ihastuivat niin rakennusmiehet, hiphopparit kuin kadunmiehetkin. Kengän suosion ansiosta koko yrityksen nimi muutettiin Timberlandiksi aiemman The Abington Shoe Companyn sijaan. Se on edelleen yksi maailman suosituimmista jalkineista.

 

Keltaiset, kuusituumaiset Timberland-kengät ovat yhä tänä päivänä yrityksen tunnetuin tuote. Keltainen versio tunnetaan nimellä The Yellow Boot, mutta nykyisin suosituksi on noussut myös mustat Timberlandit - Timberland 6 inch premium black. Klassisen ulkonäön lisäksi Timberland 6-inch Premium Bootin hyviin puoliin kuuluvat loistavat tekniset ominaisuudet: Timberland-nilkkurit ovat kestävää nahkaa, silti vedenpitävät ja niin lämpimät, että niillä pärjää kovillakin pakkasilla. Timberland-kengät on myös varusteltu liukkailla hyvin pitävällä kumipohjalla sekä tukevalla Anti-Fatigue -välipohjalla.

 

Timberland-valikoimaa on vuosien varrella laajennettu erilaisiin kenkämalleihin, vaatteisiin ja asusteisiin. Klassisen Timberland 6-inch Bootin lisäksi valikoimasta löytyy Timberland-kengät naisille ja lapsille. Myös miehille löytyy monenlaisia myös lämpimiin olosuhteisiin sopivia kenkämalleja.

 

Timberlandin ensiluokkaiset ja ekologiset materiaalit tukevat brändin kestävän kehityksen arvoja ja tekevät tuotteista tinkimättömän tyylikkäitä. Erilaiset nahkalaadut tulevat maailman johtavilta nahkatehtailta. Tuotteiden valmistuksessa osa prosesseista tehdään edelleen käsin. Jalkineet ovat laadukkaasti suunniteltuja kestämään eri vuodenaikojen vaatimuksia, kovaa käyttöä sekä näyttämään hyvältä myös kaupunkioloissa. Timberlandin kengät vievät seikkailuun aina, kun astut ovesta ulos.

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

17 tuote(tta)

Uusimmat
Laskeva

Taulukkona Listana

32 / sivu

17 tuote(tta)

                                                         K-Plussa Mastercard   Kesko.fi    Plussa.com    Pirkka.fi