Timberland kengät netistä

Keltaiset, kuusituumaiset Timberland 6 inch premium -maiharit ovat Timberlandin tunnetuin kenkä ja takuuvarma valinta syyskauteen. Osta omat Timberlandit Kookengästä.

Timberland kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
3 kpl tuotteita
Uusimmat
3 kpl tuotteita

Timberland kengät netistä

Timberland-kengät ovat todelliset klassikkokengät. Timberland perustettiin jo vuonna 1952 Abingtonissa, Massachusettsin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Vuonna 1965 yritys esitteli uuden tekniikan, jonka avulla nahkakengistä saatiin tehtyä vedenkestävät.

Legendaarinen Timberland-maihari – Timberland 6 inch premium – näki päivänvalon vuonna 1973. Kenkä saavutti välittömän ja laajan suosion: työkengäksi tarkoitettuun Timberland bootiin ihastuivat niin rakennusmiehet, hiphopparit kuin kadunmiehetkin. Kengän suosion ansiosta koko yrityksen nimi muutettiin Timberlandiksi aiemman The Abington Shoe Companyn sijaan. Se on edelleen yksi maailman suosituimmista jalkineista.

Keltaiset, kuusituumaiset Timberland-kengät ovat yhä tänä päivänä yrityksen tunnetuin tuote. Keltainen versio tunnetaan nimellä The Yellow Boot, mutta nykyisin suosituksi on noussut myös mustat Timberlandit – Timberland 6 inch premium black. Klassisen ulkonäön lisäksi Timberland 6-inch Premium Bootin hyviin puoliin kuuluvat loistavat tekniset ominaisuudet: Timberland-nilkkurit ovat kestävää nahkaa, silti vedenpitävät ja niin lämpimät, että niillä pärjää kovillakin pakkasilla. Timberland-kengät on myös varusteltu liukkailla hyvin pitävällä kumipohjalla sekä tukevalla Anti-Fatigue -välipohjalla.

Timberland-valikoimaa on vuosien varrella laajennettu erilaisiin kenkämalleihin, vaatteisiin ja asusteisiin. Klassisen miesten Timberland 6-inch Bootin lisäksi valikoimasta löytyy Timberland-kengät naisille ja lapsille. Myös miehille löytyy monenlaisia myös lämpimiin olosuhteisiin sopivia kenkämalleja.

Timberlandin ensiluokkaiset ja ekologiset materiaalit tukevat brändin kestävän kehityksen arvoja ja tekevät tuotteista tinkimättömän tyylikkäitä. Erilaiset nahkalaadut tulevat maailman johtavilta nahkatehtailta. Tuotteiden valmistuksessa osa prosesseista tehdään edelleen käsin. Jalkineet ovat laadukkaasti suunniteltuja kestämään eri vuodenaikojen vaatimuksia ja kovaa käyttöä, sekä näyttämään hyvältä myös kaupunkioloissa. Timberlandin kengät vievät seikkailuun aina, kun astut ovesta ulos.

Sulje
Sulje