Verkkokauppa sulkeutuu 29.7.2021. Kaikki tehdyt tilaukset toimitetaan normaalisti ja asiakaspalvelu jatkaa toimintaansa.

Tommy Hilfiger kengät netistä

Tommy Hilfiger -kengät naisille ja miehille tuovat tyyliin tuulahduksen amerikkalaista rentoutta. Tommy Hilfigerin nilkkurit, korkokengät ja tennarit löydät Kookengästä.

Tommy Hilfiger kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
6 kpl tuotteita
Uusimmat
6 kpl tuotteita

Tommy Hilfiger kengät netistä

Tommy Hilfiger on yksi maailman tunnetuimmista brändeistä, joka on pysynyt muotimaailman huipulla jo yli 30 vuotta. Merkin isä, Tommy Hilfiger, on kasvattanut merkin valikoimaa tasaiseen tahtiin, ja nykyään kaupoista löytyy Tommy Hilfiger -kenkiä, farkkuja, vapaa-ajan vaatteita, laukkuja ja kosmetiikkaa. Tommy Hilfiger -tuotteita myydään maailmanlaajuisesti yli 90 maassa.

Hilfigerin suunnittelun perustana on ”Classic American cool”. Klassinen, mutta kuitenkin rento tyyli maustettuna trendikkäillä yksityiskohdilla ja ripauksella sporttisuutta sekä merihenkisyyttä. Logossa loistavat sininen, punainen ja valkoinen, ja näitä värejä käytetään paljon myös Tommy Hilfiger -kengissä.

Tommy Hilfiger -kenkävalikoima on erittäin laaja ja kenkiä löytyy sekä miehille että naisille. Tommy Hilfiger -tennarit, Tommy Hilfiger -sandaalit, Tommy Hilfiger -nilkkurit… Oli haaveissasi millaiset kengät tahansa, Hilfiger-mallistosta löydät etsimäsi.

Tommy Hilfiger naisten kengät ovat usein maustettuja naisellisilla yksityiskohdilla. Tommy Hilfiger Elena on jo lähes ikoniseen asemaan noussut kiilakorkosandaali. Samaan aikaan ihanan retro, ja silti niin cool! Tommy Hilfiger Kesha taas on tennari, jota saa nauhoilla tai pelkistettynä versiona ilman nauhoja. Tommy Hilfiger -korkokengät ja nilkkurit ovat valmistettu laadukkaasta nahasta ja sopivat moniin eri asuihin.

Tommy Hilfiger miesten kengät ovat rennon cooleja, mutta silti hiotun tyylikkäitä. Tennarit, varvassandaalit ja jopa aamutossut henkivät kaikki Yhdysvaltojen itärannikon tyyliä. Tommy Hilfiger -kengät jalassasi voit luottaa, että olet aina muodissa!

Sulje
Sulje