Tretorn kengät netistä

Tretorn-kumisaappaat ovat paitsi laadukkaat myös ympäristöystävälliset. Löydät Tretorn-kumisaappaat lapsille ja aikuisille Kookengän myymälöistä.

Tretorn kengät netistä
Rajaa valikoimaa
Väri
Koko
Kohderyhmä
Päällisen materiaali
Järjestä
5 kpl tuotteita
Uusimmat
5 kpl tuotteita

Tretorn kengät netistä

Tretorn-kumisaappaat ovat tunnettuja laadustaan. Tretorn on ruotsalainen, yli 100-vuotias kenkä- ja vaatemerkki, joka on pitkän historiansa aikana valmistanut erilaisia kumituotteita. Jo vuonna 1905 ympäri Euroopan myytiin yli miljoona Tretorn-kumisaapasta.

Laaja Tretorn-kumisaapasvalikoima kattaa metsästys-, kalastus- ja vapaa-ajan saappaat. Saatavilla on paljon erilaisia malleja: mallistosta löytyvät erilaiset lyhytvartiset ja pitkävartiset kumisaappaat, talvikumisaappaat ja värikkäät Tretorn-kumisaappaat lapsille ja aikuisille.

Tretornin perusti Helsingborgissa Henry Dunker jo vuonna 1891. Aluksi yritys valmisti renkaita, mutta nykyisin Tretorn tunnetaan innovatiivisena lifestyle-merkkinä, jonka valikoimaan kuuluvat kumipohjaiset vapaa-ajan kengät, sadetakit ja erilaiset kumisaappaat.

Yli sadan vuoden kokemus takaa, että Tretorn-kumisaapas on varmasti laadukas: Tretorn-kumisaappaat valmistetaan käsityönä 20–30 osasta. Lyhytvartiset kumisaappaat sopivat hyvin kaupunkikäyttöön: nilkkurimallissa on molemmin puolin venykkeet, jotka helpottavat kengän pukemista ja riisumista. Pitkävartiset kumisaappaat taas sopivat hyvin retkeilyyn, kaatosateeseen ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Tretorn-talvikumisaappaat ovat varustettu lämpimällä vuorella, jonka avulla jalat pysyvät lämpimänä myös pakkasella. Vuorelliset talvikumisaappaat ovat oiva valinta, jos kumisaappaita käyttää myös talvella tai talvisissa olosuhteissa. Talvikumisaappaisiin ei tarvitse erikseen pukea villasukkaa, minkä ansiosta jalat eivät hikoile. Tretornin lasten talvikumisaappaat istuvat tiiviisti jalkaan ja ovat jämäkän varren ansiosta helpot pukea.

Inspiraatiota uusiin malleihin Tretorn hakee pohjoismaisesta luonnosta ja yritys ottaa kaikessa toiminnassaan ympäristön huomioon. Tretorn on esimerkiksi valmistanut sadetakkeja käytöstä poistetuista kalastusverkoista, ja Tretorn-kumisaappaissa käytettävät materiaalit ovat aina luonnonkumia ja PVC-vapaita.

Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman Tretorn-kumisaappaita, kuten suosikkimallit Tretorn Wings, Tretorn Chelsea Classic Ja Tretorn Eva Classic. Kun haaveissa ovat tyylikkäät kumpparit, joissa perinteinen tyyli kohtaa modernin mukavuuden ja laadun, oikea valinta on Tretorn-kumisaappaat.

Sulje
Sulje